Ένας καταιγιστικός Ολυμπιακός,αποδίδοντας εξαιρετικά,ειδικά στο β’ ημίχρονο,πήρε το δεύτερο τρίποντο του στο πρωτάθλημα κερδίζοντας στο γήπεδο της Μακρυκάπας
την Θύελλα Κοντοδεσποτίου με σκορ 2-3.Σκορ που θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αλλά ο Ολυμπιακός είχε την ατυχία να πέσει σε έναν εξαιρετικό Κεχριώτη Π. που “έπιανε τα άπιαστα”.Βέβαια,κομβικό σημείο του παιχνιδιού ήταν το 48ο λεπτό,όταν ο Τσάλας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη λόγω εξύβρισης των θείων,απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του.
Στο α’ ημίχρονο η ομάδα του Κοντοδεσποτίου ήταν καλύτερη,κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα και θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα.Η εικόνα του αγώνα στην επανάληψη,όμως,άλλαξε,οι παίκτες του Ολυμπιακού με το καλημέρα ισοφάρισαν και μετά την αποβολή παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο.έφτασαν στην μεγάλη νίκη.
Στο 6′ ο Αλεξίου σεντράρει,η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Καρύμπα και καταλήγει άουτ.
Στο 7′ μοναδική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να ανοίξει το σκορ,όταν ο Ευσταθίου μόνος απέναντι από τον Κεχριώτη πλασάρει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
Στο 15′ ο Θωμάς τραυματίζεται και ο Ολυμπιακός μέχρι το 25′ αγωνίζεται με 10 παίκτες,μέχρι ο Αγγελόπουλος να πάρει την θέση του.
Στο 25′ δυνατό ευθύβολο σουτ του Μάλλιαρη έξω από την περιοχή,ο Κεχριώτης πετάγεται και με τα ακροδάκτυλα την στέλνει στο αριστερό δοκάρι και κόρνερ.
Στο 31′ ο Κεχριώτης Ν. κόβεται την τελευταία στιγμή με προβολή του Στρατή,ενώ ήταν έτοιμος να σκοράρει.
Το 1-0 γίνεται στο 33′,όταν ο Γκούμας εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο μια ολιγωρία στην άμυνα του Ολυμπιακού και με κοντινό πλασέ,στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου στο 47′,μία λάθος συνεννόηση του Γκρινιάρη και του Κεχριώτη δίνει την δυνατότητα στον Ευσταθίου με σουτ στην κενή εστία,να ισοφαρίσει σε 1-1.
Από το σημείο αυτό και μετά,οι φιλοξενούμενοι γίνονται οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού.
Στο 51′ νέα έξοχη επέμβαση του Κεχριώτη σε δυνατό διαγώνιο σουτ του Ρουμπή.
Στο 61′ ένα ασύλληπτο σουτ του Αργύρη έξω από την μεγάλη περιοχή νικάει για δεύτερη φορά τον Κεχριώτη και δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.
Στο 70′ υπέροχος συνδυασμός Ευσταθίου-Ράνα-Κρινή,πλασέ του τελευταίου,ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 1-3.
Στο 83′ ο Ευσταθίου με μία σέντρα σουτ στέλνει την μπάλα στο εσωτερικό της οριζόντιας δοκού,στην συνέχεια φάνηκε να χτυπάει μέσα από την γραμμή του τέρματος,αλλά ο διαιτητής με την υπόδειξη του επόπτη έδειξε την συνέχεια του παιχνιδιού.
Στο 89′ σέντρα μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού,η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Ραβανού που ήταν κολλημένο στο σώμα του και ο διαιτητής καταλογίζει αυστηρό πέναλτι,με το οποίο ο Μπαρώτας μειώνει σε 2-3.που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Θύελλα Κοντοδεσποτίου(Κεχριώτης):Kεχριώτης Π.,Αλεξίου,Τσάλας(48’αποβολή),Κουρούπης,Γκρινιάρης(67′Κρητικός),Σίμος(61’Σαρρής),
Μπαρώτας,Κεχριώτης Ν.,Πριόνας,Γκούμας(63’Τσώκος),Μπίρμπας.
Ολυμπιακός Χ(Σταματίου-Σαραντόπουλος):Καρύμπας,Λέων(80′ Παπακωνσταντίνου),Κρινής,Ραβανός,Θωμάς(26′ Αγγελόπουλος λ.τ.-71′ Φουρλής),Στρατής,Ράνα,Αργύρης,Ευσταθίου(91’Δέδες)Μάλλιαρης,Ρουμπής.
ΔΙΑΤΗΤΗΣ:Θεοδώρου Φ. 
ΒΟΗΘΟI:Βλάχος Γ.,Λειβαδιτάκης Ευαγγ.