Καλοχώρι/Παντείχι και Αστ. Βατώντα αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 σε ανεπίσημο φιλικό.

Οι δύο ομάδες που θα αγωνίζονται πλέον στην ίδια κατηγορία, συνεχίζουν την προετοιμασία. Γιάννης Φούρλης και Τάκης Ακριτίδης είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα στο μεταξύ τους φιλικό το απόγευμα της Τετάρτης (22/8), παρά τις απουσίες αρκετών παιχτών τους.

Το τελικό 1-1 ταιριάζει απόλυτα στην εικόνα που είχε η αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο αλλά έδειξαν ότι είναι υπάρχει ακόμα πολύ δουλειά για να φανούν έτοιμοι για την πρεμιέρα. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος στο Α’ ημίχρονο, πίεσε ψηλά όσο διάστημα επέτρεπαν οι ανάσες και επικύρωσαν την υπεροχή τους με ένα τέρμα του Χρόνη.

Στο Β´ ημίχρονο, το Καλοχώρι/Παντείχι μπήκε πιο δυνατά, ζόρισε πολύ την άμυνα του Βατώντα με πρέσινγκ ψηλά και έφερε το ματς στα ίσα με ένα πολύ ωραίο τελείωμα του Δαμπάνη.

Οι γηπεδούχοι, που μόλις πριν λίγες μέρες έμαθαν ότι θα ανέβουν στην Α´ κατηγορία, βρίσκονται σε φάση ενίσχυσης. Αυτό μεταφράζεται στην απόκτηση, τις επόμενες μέρες, ακόμα 3 παιχτών τουλάχιστον. Παρόλα αυτά, ο Γιάννης Φούρλης φάνηκε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του και είδε όσα στοιχεία περίμενε. Το Καλοχώρι/Παντείχι δείχνει να συνεχίζει από εκεί που τερμάτισε πέρσι, φαίνεται η ομοιογένεια και η προσήλωση του στόχου στα μάτια των ποδοσφαιριστών και είναι αισιόδοξος ότι το “δημιούργημά” ήρθε για να μείνει στην Α´ κατηγορία.

Ο Τάκης Ακριτίδης είναι ένας τεχνικός που τον χαρακτηρίζει η υπομονή και η επιμονή. Πλαισιωμένος από τον Παντελή Κεβρεκίδη, που ως βοηθός προπονητή διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, προσπαθεί να περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα και είναι σίγουρο ότι ήταν ευχαριστημένος από το καλό Α´ ημίχρονο. Στο Β´ χρειάστηκε να σηκωθεί αρκετές φορές για να κάνει παρατηρήσεις, βλέποντας τους παίχτες να κάνουν αρκετά λάθη, συνέπεια της πίεσης των γηπεδούχων. Γνωρίζει όμως ότι είναι ακόμα νωρίς και έχει τον χρόνο να δημιουργήσει την ομάδα που, όχι μόνο, δεν θα κινδυνεύσει αλλά και θα είναι πολύ δύσκολο να την καταβάλλεις.

Καλοχώρι/Παντείχι (Γ. Φούρλης): Δερναφτσής, Τσατσαρώνης, Καραλής, Ζιζολί, Καραμπάς Κ., Δαμπάνης, Σιγανός, Σαμαρτζής, Σακάλογλου, Καραμπάς Σ., Ζαχαριάδης Β.

Αγωνίστηκαν επίσης: Ζουμπουρλής, Ζαχαριάδης Χ., Ίσαρρης, Καραμπάς Μ.,Τουρχανάι, Βρεττός, Τζαρντόγλου

Αστέρας Βατώντα (Τ. Ακριτίδης): Ζαφειρόπουλος, Φιόλα, Άλντο, Ντούκα, Κατσαούνης, Γοναρης, Κοτρώτσιος, Σκούρος, Χρόνης, Σεΐτης, Κηρύκος.

Αγωνίστηκαν ακόμα: Γιαννουκάκος, Σίμωσης, Μπασινάς και Τζίνης