Όσο αναπνέει (και νικά) θα συνεχίσει να ελπίζει ο Όλυμπος Γυμνού.
Ο εκ των ουραγών της Α’ κατηγορίας, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σημείωσε μεγάλη νίκη επί του επίσης ουραγού Καλοχωρίου/Παντειχίου με 2-0 και αναθέρμανε τις ελπίδες του για σωτηρία, παρ ότι βρίσκεται κοντά στο όριο της παραμονής.
Από την άλλη οι αποδεκατισμένοι ομάδα του Καλοχωρίου/Παντειχίου γνώρισε οδυνηρή ήττα, για άλλο ένα παιχνίδι δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και η προσπάθεια για παραμονή δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.
Χωρίς πολλές φάσεις κύλησε το α’ ημίχρονο με τις δύο ομάδες να επιδίδονται περισσότερο σε παιχνίδι κέντρου, με την πρώτη καλή στιγμή να έρχεται για τους φιλοξενούμενους. Ήταν το 17′ όταν ο Μπαρώτας, ο εκ των καλύτερων παικτών του αγώνα, χτύπησε φάουλ, η μπάλα όμως με δύναμη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.
Στο 28′ Νικολάου- Μπασούκος Δ. συνδυάστηκαν έξοχα, αλλά το σουτ του τελευταίου από πλάγια αριστερά μέσα από την περιοχή έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 29′ οι γηπεδούχοι χάνουν τον Ρούσσο λόγω τραυματισμού τη θέση του οποίου πήρε ο Σταμέλος.
Στο 41′ ο Μήτρου βρίσκει τον Παριανό μέσα στη περιοχή, ο Μωραϊτης Χ. πέφτει και διώχνει σε κόρνερ.
Το β’ ημίχρονο όμως ήταν εντελώς διαφορετικό. Είχε πολύ καλό ρυθμό, δύο τέρματα και αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά αλλά τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που άνοιξαν το σκορ.
 Συγκεκριμένα στο 51′ όταν ο Μπαρώτας από το κέντρο του γηπέδου εκτέλεσε φάουλ, αδράνησαν οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας και ο προωθημένος Τριανταφύλλου με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 53′ ο Κοκκάλας δεν εκμεταλλεύεται την λάθος απόκρουση του Κατσιμήτρου και χάνεται η ευκαιρία και στο 55′ πάλι ο ίδιος παίκτης σούταρε δυνατά, αλλά ο Κατσιμήτρος πέφτει στη δεξιά του γωνία και διώχνει.
Για άλλη μια φορά στο 63′ η μονομαχία Κοκκάλα- Κατσιμήτρου βρίσκει νικητή τον δεύτερο.
Στο 74′ έρχεται το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Ολύμπου πάλι με τον Τριανταφύλλου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Κατσιμήτρου και την αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και από πολύ κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα διπλασιάζοντας τα τέρματα τα δικά του και της ομάδας του.
Μεγάλη στιγμή για το Καλοχώρι/Παντείχι να σκοράρει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όταν στο 88′ σε φάση διαρκείας ο Μήτρου σχεδόν εξ επαφής παίρνει τη κεφαλιά, ο Μωραϊτης αποκρούει, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και ο Παριανός που γίνεται κάτοχός της με δυνατό γυριστό σουτ στέλνει τη μπάλα στην αγκαλιά του Μωραϊτη. 
Τελευταία καλή στιγμή στο 89′ για τους γηπεδούχους, αλλά το σουτ του Σιγανού μέσα από τη περιοχή από πλάγια στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ.
ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ(Ακριτίδης Δ.): Κατσιμήτρος, Χατζηαντωνάκης(72′ Καραμπάς), Μπασούκος, Βλάχος, Ντεγιάννης, Σαμαρτζής, Ρούσσος(30′ λτ Σταμέλος), Παριανός, Σιγανός, Ρουμπής, Μήτρου
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ(Δ. Αντωνόπουλος): Μωραϊτης Χ., Θανάσι Σ., Κουσερής(88′ Τοπάλι), Τριανταφύλλου, Τσουμάνης, Μωραϊτης Α., Νικολάου(64′ Ρόγκας), Θανάσι Α., Κοκκάλας, Μπαρώτας, Μπασούκος Δ.(90+ Αγγελάκης)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιαπλαούρας
ΒΟΗΘΟΙ: Σέρρας- Μάρινος

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ