Mετά από  ένα καλό και δυνατό παιχνίδι το Ληλάντιο επικράτησε της Θύελλας Κοντοδεσποτίου με 3-0.
Σε έναν αγώνα που οι φιλοξενούμενοι είχαν  δύο πρόσωπα στο παιχνίδι τους, στο πρώτο ημίχρονο με μια όχι καλή κυκλοφορία, προσπαθούσαν να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ,  αλλά η τελική προσπάθεια δεν ήταν καλή με την  άμυνα της Θύελλας  να αντιδρά σωστά και τον τερματοφύλακα Κεχριώτη να λέει δύο φορές  όχι σε φάσεις για γκολ.

Στο 42′ δυνατό σουτ του Τζάνου απόκρουση του Κεχριωτη η μπάλα στο οριζόντιο δικάρι και κόρνερ.

Η Θύελλα είχε και αυτή τις καλές της στιγμές στο πρώτο μέρος με τον τερματοφύλακα Λεοντή να λέει όχι σε δύο προσπάθειες γηπεδούχων.

Όλο το παιχνίδι κρίθηκε μέσα σε 15′ στο β΄ ημίχρονο και συγκεκριμένα:

Ο Τζάνος στο 78′ έκανε το 1-0 για την ΑΕΛ , το σοκ για τους γηπεδούχους ήταν διπλό με Ζάνιο στο 84′ με ωραίο πλασέ να κάνει το 2-0 για την ΑΕΛ.

Το σκορ και την μεγάλη εκτός έδρας νίκης για την ΑΕΛ έκλεισε ο Μικράκης στο 93′ διαμορφώνοντας το τελικό 0-3 και μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ΑΕΛ.

 Πολύ καλή η διαιτησία των Ρουμπή, Περιβολάρη και Ρέτσα.

Θύελλα Κοντοδεσποτίου (Β.Γίγας): Π. Κεχριώτης, Πριόνας, Κουρούπης, Γκρινιάρης, Σαρρής (61′ Γκούμας), Ν. Κεχριώτης, Βούλγαρης (72′ Γ. Καραμούζης), Αλεξίου, Σίμος, Μπίρμπας (55′ Ν. Καραμούζης), Μαμάκος.

ΑΕΛ(Ν.Ρόγκας): Λεοντής Αθ., Χαλιώτης, Μαϊσογλου( 82΄Νάνος) Μακ Κόλλιας, Ζάνιος (88΄Λαμπρόπουλος), Ρουμελιώτης, Πόγκας, Τόγκος (90′ Μπασούκος), Παπαγεωργίου, Τζάνος, Παπασχόλης ( 61΄Μικράκης).