Νίκη μεγάλης βαθμολογικής αξίας πέτυχε η ομάδα του Λήλα επι της Δροσιάς με  σκόρ 1-0 για τη 12η αγωνιστική της Α κατηγορίας. Μια νίκη πέρα για πέρα δίκαιη και σημαντική, στη προσπάθεια για παραμονή στη Ά Κατηγορία.
Η νίκη αυτή σίγουρα θα βοηθήσει τους παίκτες του Λήλα να βρουν ψυχολογία ,να βρουν ρυθμό και να πιστέψουν στον εαυτό τους. Το κυνήγι της σωτηρίας θα είναι δύσκολο αλλά υπάρχει ακόμα δρόμος και χρόνος.
 Από την άλλη η ομάδα της Δροσιάς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι σπατάλησε ένα ημίχρονο, με κατοχή μπάλας αλλά χωρίς ουσία παρά το δυναμικό της ξεκίνημα. Στο β΄ημίχρονο και μετά το τέρμα που δέχτηκε ήταν μέτρια, είχε μία νευρικότητα στο παιχνίδι της και όσο περνούσε η ώρα δυσκολευόταν να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ του Λήλα.
 Στο 11΄ωραία μπαλιά του Φρυγανά στο Κουζούλογλου,σέντρα του τελευταίου στη καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων, ο Κουσερής με προβολή διώχνει το κίνδυνο.
 Άτυχη στιγμή για τον ΑΠΚΟ στο 13΄όταν στο δυνατό σουτ του Χ.Ζουρμπουλή από το ύψος της περιοχής,  η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι.
 Στο 38΄το πλασαριστό σουτ του Γ.Λάμπρου βρήκε σε ετοιμότητα τον Αγραφιώτη.
 Στο 39΄το τέρμα που σημείωσε ο Ελευθερίου δε θα μετρήσει καθώς νωρίτερα είχε βρεθεί σε αντικανονική θέση  ο Ζουρμπουλής,με την έγκαιρη υπόδειξη του βοηθού κου Κελεπούρη.
 Στο 43΄οι γηπεδούχοι σε πτώση του Αναγνώστου εντός περιοχής από μαρκάρισμα των αμυντικών της Δροσιάς ζητούν πέναλτι.ο κος Ντούρας έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.
 Απίστευτη φάση στο 49΄όταν σε εκτέλεση φάουλ του Νεστουράι ο προωθημένος Μολές,ο εκ των πρωταγωνιστών της συνάντησης,με κεφαλιά εξ επαφής δε μπορεί να νικήσει το Σωτηρόπουλο,που με διπλή απόκρουση σώζει την εστία του.
 Ομως στο 51΄ο Λήλας ανοίγει το σκορ με την ωραία ατομική ενέργεια του Μπενέτου,που μπήκε απο τα πλάγια στη περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον εξελθόντα Σωτηρόπουλο κάνοντας το 1-0.
Στο 64′ νέα εξαιρετική απόκρουση του Σωτηρόπουλου στο πολύ δυνατό σουτ του σκόρερ Μπενέτου.
Στο 71′ το δυνατό σουτ του Νεστουράι αιφνιδιάζει τον Σωτηρόπουλο, αλλά η μπάλα βρίσκει σε σώματα αμυντικών και φεύγει κόρνερ.
Μεγάλη ευκαιρία στο 86‘ για την Δροσιά να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, όταν ο Κροκόδειλος απέναντι από τον Αγραφιώτη δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα στη σέντρα του Ελευθερίου.
Στο 94‘ ήταν η σειρά του Ζαχαράκη να δει τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αγραφιώτη.
ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ(Ρόγκας Ν.): Αγραφιώτης, Ευαγγελινός, Καρβελάς, Μολές, Κουσερής, Μπενέτος(80′ Μπαϊμπάκης), Αλεξίου, Παναγιώτου(95′ Φτούλης), Νεστουράι, Αναγνώστου, Ντάλντι(66′ Μικράκης)
ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ(Λάμπρου Γ.): Σωτηρόπουλος, Διοκμετζίδης(79′ Κροκόδειλος), Φρυγανάς Χ., Δεληγιάννης, Αυλωνίτης, Λάμπρου Γ., Ζουρμπουλής Χ., Ζαχαράκης, Κουζούλογλου, Λάμπρου Γ.(71′ Ζωγάκης), Ελευθερίου Χ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντούρας
ΒΟΗΘΟΙ: Νέγρης- Κελεπούρης

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ