Με 0-1 επικράτησε ο Αμαρυνθιακός στο “Κώστας Ντελής” των Λουκισίων της τοπικής συνεχίζοντας με το απόλυτο των νικών λίγο πριν έρθουν τα μεγάλα ντέρμπι με Ταμυναικό και Αρτάκη που θα ξεκαθαρίσουν  πολλά στην υπόθεση τίτλο στην Α’ ΕΠΣΕ.

Η ομάδα του Θανάση Μεθενίτη είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο όπου κατάφερε να προηγήθεί με γκολ του Μπατζελή(διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι για οφ σάιντ του σκόρερ), συνέχισαν και στην επανάληψη να ελέγχουν το ματς χωρίς την μεγάλη φάση στην εστία του Κατσαρή.

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν στο μέτρο του δυνατό ανέβασαν την απόδοση τους  στο β’ ημίχρονο έχοντας σαν καλύτερη στιγμή το απ ευθείας χτύπημα φάουλ του Κωνσταντάγκα που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Φαλαγγίτη.

Φάσεις και γκολ :

18′ Ο Καράι από πλάγια θέση σούταρε η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Φαλαγγίτη.

25′ Δυνατό σου του Κοτρογιάννη έδιωξε εντυπωσιακά ο Κατσαρής.

37′ Σουτ “κεραυνός” από το ύψος της περιοχής του Σελίμ Μυρτέζα μόλις έξω από τα δοκάρια του Κατσαρή.

40′ Ο Μπαλαμπάνης εκτέλεσε φάουλ ο Κατσαρής έδιωξε την μπάλα που κόντραρε στο Μπατζελ καταλήγοντας στα διχτυα για το 0-1, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για οφσάιντ του σκόρ.

Τον αγώνα σφύριξε ο Γ.Τουλούμης με συνεργάτες τους Π.Δελχά και Στ. Ρουμπή.

Λουκίσια(Δ.Αντωνόπουλος):Κατσαρής, Δέδες, Λέκκας, Τζάβρας, Προβής, Κωνσταντόπουλος, Καράι, Σουλιωτάκης(65’Δούκας), Κωνσταντάγκας, Φρούσσης(77’Μακρής), Σαμπάνης(61’Τζέμος)

Αμαρυνθιακός(Θ.Μεθενίτης): Φαλαγγίτης, Τσουτσης(80’Μάνης), Μπαλαμπάνης, Τσολάκος, Μπατζελής(70’Ρούσσος), Σπυράκης, Σταματάκος, Κοτρογιάννης, Βεζυρτζόγλου, Σκριβάνος Π. τ Λ., Σ. Μυρτέζα.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ