ΜΑΝΤΟΥΔΙ-ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Αφού η ομάδα της Αναγέννησης Μαντουδίου, στις 9 πρώτες αγωνιστικές πέρασε από τις ″συμπληγάδες″ των πρωτοπόρων (Μακρυκάπα-Αμαρυνθιακός-Δροσιά-Ταμυναϊκός-ΑΟ Ν. Αρτάκης) και μετρώντας συνεχείς και σημαντικές απουσίες, είναι χαρακτηριστικό ότι, σε κανένα από τα 9 παιχνίδια, το Μαντούδι δεν με την ίδια σύνθεση!
Έτσι και στο χθεσινό παιχνίδι, με την ομάδα των Αλατσάτων, ο κόουτς-Τάκης Σπυρόπουλος μετρούσε την απουσία 7 πρωτοκλασάτων παικτών (Τσικτσίτη, Καψάλα,  Τηλιόπουλου, Μπόνο, Σαραφιανού, Γεωργίου και λόγω εργασίας του Γκάγκαλη)!
Στο παιχνίδι με την ομάδα των Αλατσάτων, η σθεναρή και φιλότιμη προσπάθεια των Χαλκιδέων δυσκόλεψε τους παίκτες του Μαντουδίου, που δημιουργούσαν ευκαιρίες όμως δεν μπορούσαν να ″βρουν″ δίκτυα!

Δημήτρης Ζουζουλής: άνοιξε τον δρόμο για την νίκη!

Το γκολ ήρθε στο 42′ όταν από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Μαναρίτσα που έπιασε δυνατό σουτ, όμως ο Τσίμπος απέκρουσε σωτήρια, ο Ζουζουλής που βρέθηκε στην πορεία της, με νέο σουτ την έστειλε στα δίκτυα και το 1-0!

Τάσος Μαναρίτσας: …με το 2ο γκολ σιγούρεψε το 3ποντο!

Δέκα λεπτά αργότερα, 52′ (και ενώ είχε μεσολαβήσει η ανάπαυλα των ημιχρόνων), ο Μαναρίτσας, λίγο έξω από την περιοχή, πήρε την μπάλα και ο χαρισματικός σκόρερ, με δυνατό σουτ, την έστειλε στα δίκτυα κάνοντας το 2-0!
Ακολούθησαν και άλλες πολύ καλές ευκαιρίες για του γηπεδούχους, που πέρασαν ανεκμετάλλευτες!
Στο 90+3′ αποβλήθηκε ο Έρ. Ντούκα (Αλάτσατα).
Διαιτητές: Χρήστος Σιαπλαούρας (Δαυΐδ Πριόνας-Κώστας Δούκας)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Μαντουδίου (Τάκης Σπυρόπουλος): Αλατζάς, Καλλίτσης, Λιάκος, Βούλγαρης, Κουβούσης, Μαναρίτσας, Τσούμαρης (88′ Χ. Αντωνίου), Στεργίου, Κ. Ντεγιάννης (60′ Καντζούρας), Ζουζουλής, Τάρλας (82′ Μορφούλης).

ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ (Παναγιώτης Αφράτης): Τσιμπός, Ζέρβας, Ε. Ντεγιάννης, Ντούκα, Χ. Κουτσαυλής, Αγγελάκης,  Β. Ζαχαριάδης (60′ Βλάχος), Τσιαμπαλής, Αλεξίου, Σιγανός (60′ Αρχοντούλης), Π. Ζαχαριάδης.