Σπουδαίο διπλό για την ΑΕ Χαλκίδας επί του τοπικού Μιαούλη με 1-2 με σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Δημήτρη Γουναρόπουλο.

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με φάσεις και στις δύο εστίες, με ένα δοκάρι από πλευράς Μιαούλη Φύλλων με τον Καλαβρή, οι φιλοξενούμενοι πιο αποτελεσματικοί και συγκεντρωμένοι στα κομβικά σημεία του αγώνα έφυγαν με το διπλό.

Oι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύο ήττες εντός και σίγουρα πρέπει να ανασυνταχθούν για την δύσκολη συνέχεια, την ίδια ώρα που η ΑΕΧ έχει κάνει το 2 στα 2 σε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα που δείχνει ότι φέτος παρουσιάζεται πιο έμπειρη και ποιοτική.

Η ΑΕΧ ήταν που μπήκε πιο δυνατά και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να προηγηθεί με τους Γουναρόπουλο, Κίλιμπα και Αρβανάκο. Τελικά η μπάλα μπήκε στα δίχτυα στο 25´ με σέντρα σούτ του Γουναρόπουλου που έκανε το 0-1.

Μετά το γκολ τα ηνία πήραν οι γηπεδούχοι που θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν στο δίλεπτο 26′-28′ σε προσπάθειες του Βασίλη Ζαχαριά και του Καλαβρή. Ο τελευταίος ήταν εκείνος που έδωσε την λύση στο  37′ όταν βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα , τον οποίο δεν δυσκολεύτηκε να περάσει και να ισοφαρίσει το ματς.

Ο Καλαβρής θα μπορούσε να είχε γυρίσει το ματς μόνος του, τρία λεπτά αργότερα αλλά είδε το σουτ του να σταματά στο δοκάρι της εστίας του Σταθαρά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μιαούλης ήταν καλύτερος χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει τον Σταθαρά αλλά η ΑΕ Χαλκίδος ήταν που βρήκε το γκολ της νίκης. Στο 66′ ο Γουναρόπουλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ, ο Καραβασίλης έκανε κακή εκτίμηση της φάσης με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυ για το 1-2. Στα λεπτά που ακολούθησαν, οι γηπεδούχοι πίεσαν αλλά δεν βρήκαν το τρόπο να ισοφαρίσουν.

Άριστη η διαιτησία του Χρ. Παπαδόπουλου και των συνεργατών του Γιάννη Μπούρικα και Βαγγέλη Ντοβολη.

Μιαούλης Φύλλων (Θ. Σπρίνης): Καραβασίλης, Καρβελάς Γ., Καρατζάς, Ζαχαριάς Αργ., Σμπρίνης, Σελεμαχ Δ. (70′ Τουλούμης), Καρβελάς Κ. (Καρβελάς Φ.), Μπούλιος, Καλαβρής, Πογκας, Ζαχαριας Β.(80′ Σπεταμίδης)

ΑΕ Χαλκίδας (Π. Χάλιος): Σταθαράς, Τσώκος, Στούρας (46′ Αλεξίου), Ματσούκας, Πατουλιάς, Γεραντωνης, Παπουτσόγλου (33′ Τριανταφύλλου), Μπήτας (66′ Γρίβας), Γουναρόπουλος, Αρβανάκος, Κίλιμπας (67′ Μπαρμπούνης).