*ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ανταπόκριση: Δημήτρης Φραγκούλης

Νικητής δίκαια, έφυγε από το Αυλωνάρι, κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 0-3, ο Ταμυναϊκός! Η ομάδα του Αλιβερίου, με την νίκη αυτή παρέμεινε σε τροχιά τίτλου (στο -5β από τον πρωτοπόρο ΑΟ Χαλκίς) και φυσικά πάει με άλλο αέρα για το ντέρμπι της επόμενης, 13ης αγωνιστικής, στην Ερέτρια για ν’ αντιμετωπίσει, έναν από τους ΄΄μνηστήρες΄΄ του τίτλου Απόλλωνα, στο φινάλε του α’ γύρου!
Οπωσδήποτε καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο Ταμυναϊκός, προηγήθηκε στο α’ μέρος από ″στημένη φάση″, 0-1! Στο β’ μέρος η ομάδα του Αλιβερίου ″καθάρισε″ το παιχνίδι με δύο γρήγορα γκολ κόβοντας έτσι την όποια διάθεση των γηπεδούχων για αντίδραση!
Γενικά ήταν ένα μέτριο παιχνίδι που ο Ταμυναϊκός, πήρε -δίκαια- χωρίς να ″ιδρώσει″ και έκανε συντήρηση δυνάμεων, εν όψη του ντέρμπι στην Ερέτρια!
Το Αυλωνάρι, σίγουρα επηρεασμένοι οι παίκτες του από την υπόθεση και τον τρόπο της αποχώρησης Μπασινά, μέσα στην εβδομάδα, κατάφεραν μετά το 0-3  ν’ αντιδράσουν και να βγουν με αξιώσεις στην αντεπίθεση! Ήταν εμφανής η έλλειψη δημιουργικότητας και κατά συνέπεια η απουσία του γκολ!
*Τα γκολ & οι κυριότερες φάσεις:

  • 25′ ο Κοτρογιάννης βρίσκει τον Σταματούκο, μέσα στην περιοχή, αυτός σουτάρει για να διώξει ο Κελάϊ με τα πόδια…
  • 35′ ΓΚΟΟΟΛ! 0-1, από πλάγια δεξιά, ο Πιλάτης εκτελεί φάουλ, ο Κελάϊ δεν υπολόγισε την πορεία της μπάλας που κατέληξε στα δίκτυα και έτσι άνοιξε το σκορ!
  • 53′ ΓΚΟΟΟΛ! 0-2, από πάσα του Κοτρογιάννη, ο Μπράχα με πλασέ μέσα από την περιοχή, διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του!
  • 57′ ΓΚΟΟΟΛ! 0-3, και πάλι ο Κοτρογιάννης με σέντρα βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Β. Αναστασίου, που με κοντινή κεφαλιά, κάνει το τελικό, 0-3!
  • 59′ δυνατό σουτ του Ντραγκότι απόπ καλή θέση μπλοκάρει ο Ζωντός…
  • 64′ από κόρνερ του Τσιάκου, η μπαλα στον Κρόκο που σουτάρει δυνατά λίγο όμως άουτ η μπάλα…
  • 71′ έξω από την μεγάλη περιοχή ο Τσιάκος, δυνατό σουτ, η μπάλα ελάχιστα άουτ, από το δεξιό κάθετο δοκάρι…
  • 76′ σέντρα του Κοτρογιάννη, κεφαλιά του Μώρου άουτ…
  • 78′ ο Π. Ηλίας πιάνει δυνατό σουτ, έξω από την περιοχή, για σώσει με διπλή προσπάθεια ο Ζωντός!
  • 88′ ο Ντραγκότι σε θέση βολής, μέρσα στην περιοχή σουτάρει για να μπλοκάρει σωτήρια ο Ζωντός…
  • 84′ πολύ ωραία επέμβαση του Κελάϊ σε σουτ τουτ Μώρου έξω από την περιοχή…
  • 90′ από πλάγια ο Πέππας κάνει σέντρα-σουτ, ο Κελάϊ εξουδετερωμένος, πάνω στην γραμμή διώχνουν οι αμυντικοί του Αυλωναρίου, νέο σου από τον Μπράχα, πάνω σε αντίπαλο η μπάλα και απομακρύνεται./

Πολύ καλή η διαιτησία του Σάκη Παπακυριάκου και των συνεργατών του, Κώστα Δάλλα και Αντώνη Ιωάννου.

*ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιώργος Τζόκας): Κελάϊ, Ξυράφης, Μπρεγκανάκου (75′ Κοψαχείλης), Παππάς, Μαστροκώστας, Μάλλιος (19′ λ.τ. Ντραγκότι), Κ. Πόγκας (58′ Σολλάκου), Ηλίας, Ρουμπής (58′ Γλυκός), Τσιάκος, Κρόκος (75′ Γκιούλι).

*ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Δήμου, Πιλάτης, Καρατζάς (62′ Φωτιάς), Β. Αναστασίου, Ιδ. Αναστασίου (72′ Πομαρές), Πέππας (62′ Βογιατζής), Ντόβολης, Μπράχα, Κοτρογιάννης (66′ Μώρος), Σταματούκος.