Βελτίωσε την βαθμολογική της θέση η ομάδα του ΑΠΚΟ Δροσιάς με μια δύσκολη νίκη, απέναντι στον μαχητικό Απόλλωνα Ερέτριας, που παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας και κινδυνεύει άμεσα, με τα περιθώρια να στενεύουν…
Η Δροσιά στις λίγες καλές στιγμές που είχε, απλά κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ολιγωρία της άμυνας των φιλοξενούμενων, να σκοράρει το μοναδικό γκολ, που έκρινε τελικά και τον αγώνα!
Η ομάδα του Απόλλωνα Ερέτριας, ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες, που πέρασαν ανεκμετάλλευτες και τελικά έφυγε με ”…άδεια χέρια” από την Δροσιά και φυσικά νιώθει τον κλοιό να ”σφίγγει” επικίνδυνα…

1′ σιγή στην μνήμη των τραγικών νεκρών, του φοβερού σιδηροδρομικού ατυχήματος στα Τέμπη!

Στο 18′ δυνατό σουτ του Ρούσσου, από το ύψος της περιοχής, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων!
Ήταν το 22′ όταν ο Ι. Διοκμετζίδης, μπήκε από δεξιά, έκοψε την μπάλα πολύ ωραία στον Σακκά και αυτός με κοντινό πλασέ, την έστειλε στα δίκτυα, 1-0!
Δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις από τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων, στο 42′ ο Σωτηρόπουλος, διώχνει επικίνδυνο σουτ του Ρούσσου, ενώ στο 45′ ήταν η σειρά του Ναβροζίδη, να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ, δυνατό σουτ του Ν. Μαστροκώστα!
Φλύαρο το β’ μέρος, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις…
Αξιόλογη στιγμή στο 58′, όταν ο Θαλασσινός εκτέλεσε φάουλ, ο Ρούσσος έπιασε δυνατή κεφαλιά και ο Σωτηρόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά!
Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα, στο 80′ με τον Ρούσσο να πιάνει δυνατό σουτ και την μπάλα να ”τραντάζει” το οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται!

Διαιτητής ήταν ο Βασίλης Βελέτζας, με βοηθούς τους Αντώνη Λιαγκάκη και Άκη Νέγρη.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Γιώργος Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Μπατζιώτης (46′ Γιαλός), Μυτάκης, Βελαέτης, Ντούκα, Παυλ. Ζουρμπουλής, Γ. Αγγελάτος, Ι. Διοκμετζίδης, Σακκάς (72′ Γ. Λάμπρου), Νικ. Μαστροκώστας, Πετράκης.

ΑΠΟΛΛΛΩΝ Ερέτριας (Τάκης Ακριτίδης): Ναβροζίδης, Στ. Θανάσι, Βράκας (46′ Θαλασσινός), Μπασούκος, Τοουρφέ, Αρχοντούλης, Παναγιώτου (85′ Τάγκας), Κιάκης (69′ Θαν. Συκκάς), Πεππές, Μέτσιο, Αλ. Ρούσσος.

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ