Ο κόουτς της Κύμης, Γιάννης Καστρίτης, ανέφερε πως η ομάδα του δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο, ενώ από την άλλη ο Μάκης Γιατράς, προπονητής του Προμηθέα στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του.

Γιάννης Καστρίτης (προπονητής Κύμης): «Δεν νομίζω ότι μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα για την σημερινή αναμέτρηση. Στο γήπεδο εμφανίστηκε μια ομάδα και αυτή ήταν ο Προμηθέας. Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν το μπάσκετ που τους αρέσει να παίζουν και το οποίο τους έχει φέρει σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Εμείς θέλαμε να δείξουμε την αντίδρασή μας, όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Δίκαια, λοιπόν, ο αγώνας είχε την εξέλιξη που είχε και δίκαια το σκορ πήρε την έκταση που πήρε. Δεν θεωρώ ότι έχουμε ξεκινήσει άσχημα την σεζόν. Δεν έχουμε ξεκινήσει χειρότερα από πέρσι. Ο προβληματισμός μας είναι ότι δεν έχουμε την πρόοδο που θέλουμε. Σε αυτό πρέπει να σταθούμε περισσότερο και να σταθμίσουμε τις καταστάσεις».

 

Μάκης Γιατράς (προπονητής Προμηθέα): «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι από πλευράς ενέργειας, διάθεσης και τακτικής. Πήραμε μια μεγάλη διαφορά στο Α΄ 10λεπτο, ενώ κάποια παιδιά που πήραν χρόνο συμμετοχής έδειξαν ότι βρίσκονται δικαίως στην ομάδα. Ειδικά, ο Παρκς, ο Γερομιχαλός και ο Σανδραμάνης, που είτε δεν έπαιξαν πολύ είτε δεν έπαιξαν καθόλου κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια, έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε πει εξ αρχής ότι ήταν ένας πονηρός αγώνας, καθώς η Κύμη είναι καλή ομάδα. Θα εξαρτιόταν από εμάς λοιπόν το παιχνίδι και από το αν εμφανιζόμασταν κουρασμένοι ή ταλαιπωρημένοι.

Μας δόθηκε η ευκαιρία να ξεκουράσουμε τον Τσαϊρέλη, ενώ έπαιξε και ο Λαναράς από την Εφηβική ομάδα. Ο Προμηθέας έχει πολλά νέα παιδιά στις τάξεις του και τους δίνει ευκαιρίες. Στο α΄ 10λεπτο ειδικά, παίξαμε το μπάσκετ που μας αρέσει. Τώρα θα ξεκουράσουμε το μυαλό και το σώμα μας. Είμαστε κοντά στο 1/3 της σεζόν. Πέρσι την περίοδο της διακοπής είχαμε τραυματισμούς που μας έφεραν λίγο πίσω και γι΄ αυτό θέλει προσοχή και δουλειά.

Βγάλαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα τον Νοέμβριο, με 11-5 σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Λόγω των πολλών ταξιδιών δεν κάνουμε πολλή προπόνηση, αλλά περισσότερο κουβέντα, σουτ και βίντεο. Γι΄ αυτόν τον λόγο ευχαριστώ και δημόσια τους συνεργάτες μου για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν. Είμαστε ομάδα με ταυτότητα και αυτό μας χαροποιεί».