Με νίκη έκλεισε την χρονιά η Προποντίδα επικρατώντας του ΑΠΚΟ Δροσιάς με 3-1. Μιας εξαιρετικά επιτυχημένης χρονιάς για την Μπάρτσα τερματίζοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο με αρκετά νεαρά παιδιά που άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Εξαιρετική εμφάνιση παρουσίασε και στους δύο θεσμούς των κυπέλλων (League Cup και Κύπελλο Ευβοίας), φθάνοντας μια ανάσα από τους τελικούς χάνοντας στους ημιτελικούς από την Αιδηψό.

Μοιρασμένο το παιχνίδι στο α’ μέρος με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο, να δημιουργούν ευκαιρίες και την ομάδα της Δροσιάς στα μισά του ημιχρόνου να παίρνει προβάδισμα στο σκορ και να κλείνει προηγούμενη το ημίχρονο με 0-1.

Στο β’ ημίχρονο όμως τα πράγματα άλλαξαν, με τις διορθωτικές κινήσεις και τις εσωτερικές αλλαγές του κύριου Τοκπασίδη. Η Προποντίδα παρουσίασε το καλό της πρόσωπο δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους φιλοξενούμενους και κατάφερε να πετύχει μια άνετη νίκη σκοράροντας τρία τέρματα.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ!

2′ Ο Οικονόμου θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη σύγχυση στα καρέ της Προποντίδας μετά από κόντρα θα σουτάρει ο Αναγνώστου πέφτει στη γωνία του και μπλοκάρει.

6′ Ο Σωτηρόπουλος θα πέσει στα πόδια του Ζαχαριάδη και θα μπλοκάρει την μπάλα.

11′ Ο Αγγελάτος θα αποχωρήσει τραυματισμένος και την θέση του θα πάρει ο Μπανάσης.

19′ Ο Γκιόσι θα βρεθεί απέναντι από τον Σωτηρόπουλο όμως το σουτ που επιχειρεί είναι εντελώς άστοχο.

21′ Καρφωτή κεφαλιά του Τσαμούρα αποτελεσματική επέμβαση του Αναγνώστου.

27′ 0-1 ΓΚΟΛ! Από κόρνερ του Οικονόμου ο προωθημένος Βελαέτης θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

59′ 1-1 ΓΚΟΛ! Ο Θ.Τσιαμπαλής με δυνατό σουτ θα πετύχει το 13ο γκολ του και θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

67′ 2-1 ΓΚΟΛ! Ο Λ.Τσιαμπαλής με κεφαλιά μέσα από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας την ολική ανατροπή.

75′ Ωραία συνεργασία Σπανού – Σακκά το σουτ του τελευταίου άστοχο.

78′ 3-1 ΓΚΟΛ! Ο Λ.Τσιαμπαλής αφύλακτος στη μικρή περιοχή με κεφαλιά θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το τρίτο της ομάδας του.

Εξαιρετική η διαιτησία του κύριου Παπακυριάκου Α. και των βοηθών του Δάλλα Κ. και Ιωάννου Ι.

Προποντίδα(Π.Τοκπασίδης): Αναγνώστου, Μακρής, Ντεγιάννης, Νικολάου, Αθανασίου, Παπακωνσταντίνου, Ζαχαριάδης, Αργυρός(80′ Δουρμούσογλου), Θ.Τσιαμπαλής(80′ Μαστραντωνάς), Γκιόσι, Συνοδάκης(46′ Λ.Τσιαμπαλής).

ΑΠΚΟ Δροσιάς(Γ.Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Λάμπρου, Οικονόμου(71′ Καρατζάς), Βελαέτης, Ντούκα, Μάλλιαρης(46′ Σουλιωτάκης), Αγγελάτος(11′ λ.τρ. Μπανάσης), Πετράκης, Σακκάς, Μανής, Τσαμούρας(46′ Σπανός).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ