Προς το παρόν …κανονικά τα παιχνίδια στην Εύβοια παρά την κακοκαιρία!!!

0
341

Ο Μεσογειακός κυκλώνας έχει ξεκινήσει την …περιήγηση του στην Ελλάδα δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα από τις περιοχές που περνά. Ήδη εδώ και αρκετή ώρα, το φαινόμενο έχει αρχίσει να εκδηλώνεται και στην Εύβοια, με τον βροχή να γίνεται όλο και πιο έντονη τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στην ΕΠΣ Ευβοίας δεν υπάρχει ακόμα σκέψη για αναβολή της αγωνιστικής, αν και η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ώρες δεν είναι καθόλου ευνοϊκή ώστε να μπορεί να …παιχτεί μπάλα σε αρκετές περιοχές.

Σύμφωνα με το πρωινό έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων της Ελληνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας αναφέρει πως, από τις 4 το απόγευμα στο ύψος του Νότιου Ευβοϊκού θα πνέουν άνεμοι 8-9 μποφόρ, η ένταση των οποίων θα αυξηθεί μέχρι και στα 10 μποφόρ γύρω στις 7 μ.μ.

*ανοίχτε τον σύνδεσμο και πατήστε play στον πίνακα: 

https://www.windy.com/?36.492,23.555,6

Παράλληλα, οι καταιγίδες που συνοδεύουν τον κυκλώνα είναι ιδιαίτερα έντονες και οι μετεωρολόγοι μιλούν για μεγάλες ποσότητες νερού που μπορεί να δημιουργήσουν πλημμυρικά φαινόμενα.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα…

Πάντως αξίζει να τονίσουμε, επειδή ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που η ύπαρξη του έχει …άλλο νόημα σε σύγκριση με το επαγγελματικό, πως δεν υπάρχει κανένα όφελος αν είναι να διεξαχθεί η αγωνιστική μπροστά σε ελάχιστους θεατές που θα παρακολουθούν μέσα από τα αυτοκίνητα, με ταλαιπωρημένους ποδοσφαιριστές σε βαριά γήπεδα που κρύβουν παγίδες και με μηδενικό ποδοσφαιρικό θέαμα…!!!