Ολοκληρώθηκε η Α’ Εύβοιας, με τον ΑΟ Χαλκίς να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά το νικηφόρο πέρασμα από την Κάρυστο με 2-0, για την τελευταία αγωνιστική που διεξήχθη την Τετάρτη του Πάσχα. Οι πρωταθλητές καλούνται να παραμείνουν “ζεστοί” καθώς την Κυριακή 8/5 ξεκινά η μάχη των μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική.
***Μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική: Αναλυτικά το πρόγραμμα του ομίλου του ΑΟ Χαλκίς
Ο Ταμυναϊκός πήρε την νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Ερέτριας με ανατροπή στο Β΄ ημίχρονο αλλά οι τρεις βαθμοί δεν ήταν ικανοί να του δώσουν κάτι περισσότερο από την τιμητική 2η θέση.
Στην ουρά της βαθμολογίας, στην Β΄ κατηγορία θα αγωνίζονται του χρόνου ο Λήλας Βασιλικού, ο Όλυμπος Γυμνού και το Καλοχώρι/Παντείχι ενώ την άτυπη μάχη της “τετράδας” κέρδισε το Αυλωνάρι που τερμάτισε στην 11η θέση και θα γίνει ο πιο “ένθερμος” υποστηρικτής του ΑΟ Χαλκίς, στην μάχη των πρωταθλητών στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Αν οι πρωταθλητές πάρουν την άνοδο τότε η ομάδα του Αυλωναρίου θα εξασφαλίσει την παραμονή στην Α’ κατηγορία ειδάλλως θα υποβιβαστεί.
Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής
|
27-04-2022
|
||||
| 17:30 | ||||
| 17:30 | ||||
| 17:30 | ||||
| 17:30 | ||||
| 17:30 | ||||
| 17:30 | ||||
| 17:30 | ||||
Η τελική βαθμολογία
























