Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΕ, όπου οι ομάδες, μάχονται για την κατάκτηση των 2 πρώτων προνομιούχων θέσεων, που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου στην Β’ ΕΠΣΕ!
Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι, έφτασαν δίκαια στην νίκη και στο πολύτιμο 3ποντο, τρείς πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟ Κανήθου…
Οι νεαροί παίκτες της Ένωσης προσπάθησαν, όμως ήταν φανερή η απειρία, αλλά και το άγχος τους, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοί τους, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που δημιούργησαν!
Το σκορ για τους ‘’Άγιους’’ άνοιξε στο 18’ όταν από σέντρα ακριβείας, του Φανούρη Μήτρου, ο Ντάνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και το 0-1!
Στο 34’ ο Φανούρης Μήτρου, από δημιουργός γίνεται εκτελεστής και με σουτ κάνει το 0-2!
Και πάλι στο 53’ ο super-Φανούρης Μήτρου, με σουτ κάνει το 0-3, έτσι την νίκη της η ομάδας του, ‘’αγκάλιασε’’ την νίκη!
Οι γηπεδούχοι στο αμέσως επόμενο λεπτό, 54’ κέρδισαν πέναλτι, το εκτέλεσε ο Δ. Σπανός, όμως ο Παν. Μήτρου, απέκρουσε έξοχα την μπάλα…
Στο 85’ η Ένωση μείωσε το σκορ σε 1-3, με κεφαλιά του Κικίδη!
Διαιτητής ήταν ο Μάριος Πόγκας, με βοηθούς τους Βαγγέλη Καρρά και Δημήτρη Τσόπα.

ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ: Δάφνης, Μάλλιαρης, Κουτσαυλής, Στ. Μήτρου, Κικίδης, Ηλίας (63’ Τσιάλος), Γ. Σπανός, Δ. Σπανός, Μπενίσης, Παπαδημητρίου (63’ Παύλου) Θεοδώρου.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Παν. Σ. Μήτρου, Φανούρης Μήτρου, Βασιλόπουλος (69’ Γ. Κατσαρής), Παρ. Μήτρου (63’ Παν. Μήτρου, 91’ Βαγγ. Κατσαρής), Ντάνος, Δ. Μήτρου, Κατσιμπουρνάς, Βαγγ. Μήτρου, Γιαν. Μήτρου, Περ. Μήτρου (63’ Λουκάς), Γ. Μήτρου.

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ