*ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιάννης Παλιβάκης-Χρήστος Σεφερλής

Σε συνέχεια της προηγούμενης γενικής συνελεύσεως που είχε διακοπεί στις 7/12, κλήθηκε σήμερα το σώμα του ΑΟ Χαλκίς.

Πολλοί ήταν εκείνοι που πήραν τον λόγο αλλά πάρα πολύ λίγα τα ουσιαστικά που ειπώθηκαν.

…κατήφεια και προβληματισμός, για το Ζοφερό μέλλον του ΑΟ Χαλκίς!

Στη μοναδική είδηση της βραδιάς, ο ΑΟΧ πήρε μία ελάχιστη ανάσα ελπίδας, αφού στο τέλος η Γενική συνέλευση έδωσε την εξουσιοδότηση στους κυρίους Ταρνανά, Ελευθεριάδη, Καρυστινό, Αναγνωστάκη και Τσαγκάρη να τρέξουν τα διαδικαστικά για να βγάλουν νέα διοίκηση, με τους δύο τελευταίους να μην είναι παρόντες στην συνέλευση, ενώ ο κ. Ταρνανάς που και εκείνος απουσίαζε, εκπροσωπήθηκε από τον κ. Καρυστινό.

Η προθεσμία είναι μέχρι την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου, όταν και άμα δεν υπάρξει νέο διοικητικό σχήμα αλλά και ρευστότητα στο ταμείο της ομάδας, τότε ο ΑΟ Χαλκίς θα πάψει να υπάρχει.

Επίσης, θα υπάρξει και μία επιτροπή αλληλεγγύης του ΔΣ, όπου όσοι επιθυμούν θα μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα.

Το μαρτύριο των ποδοσφαιριστών συνεχίζεται, αφού υπήρξαν ακραίες αντιδράσεις από κάποιους παρευρισκόμενους, όταν οι, εδώ και μήνες, απλήρωτοι ποδοσφαιριστές που έρχονται από άλλα μέρη της Ελλάδας για να προπονηθούν και να παίξουν ζήτησαν να μάθουν με σιγουριά τι θα γίνει με τα δελτία τους.

Πραγματικά όσοι πιστεύουν πως κρατώντας τα δελτία των ποδοσφαιριστών θα τους αναγκάσουν να παίξουν για τον ΑΟΧ, σίγουρα υστερούν σε ποδοσφαιρικές γνώσεις. Κάποια στιγμή ειπώθηκε αυτό, αλλά ευτυχώς οι λογικοί του αθλήματος αποδοκίμασαν αυτήν την άποψη αμέσως. Τέτοιες τακτικές είναι πλήρως ανούσιες, και σίγουρα δεν ανεβάζουν την ομάδα ούτε αγωνιστικά, ούτε σαν όνομα στην ποδοσφαιρική «πιάτσα».

Άλλο ένα αγκάθι, είναι το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΑΟΝΑ (30/12), με τους ανθρώπους του ΑΟΧ να ζητούν αναβολή, αφού στην τελευταία προπόνηση ήταν 7 ποδοσφαιριστές και οι 2 εξ αυτών να είναι οι τερματοφύλακες. Ωστόσο, πρέπει να συναινέσει και η ομάδα της Αρτάκης για να αναβληθεί το παιχνίδι. Την απόφαση της πρωτοπόρου της Α’ κατηγορίας θα την ξέρουμε αύριο, Σάββατο 29-Δεκ..

Στην Γενική Συνέλευση βρέθηκε και η υποψήφια δήμαρχος Χαλκίδας, Έλενα Βάκα, τονίζοντας πως αγαπάει τον αθλητισμό και θέλει να είναι κοντά στην ομάδα, κάνοντας παράλληλα ξεκάθαρο πως το ενδιαφέρων της δεν είναι λόγω της προεκλογικής περιόδου, αλλά ανέκαθεν ασχολούνταν με τα αθλητικά δρώμενα.

Περιμένουμε, λοιπόν, να δούμε τι θα προκύψει μέχρι την άλλη Τετάρτη, ελπίζοντας η ομάδα της Χαλκίδας να βρει κάποια στιγμή μία σταθερή διοικητική «Ιθάκη».

…για το ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την ΓΣ, με τον φακό του Χρήστου Σεφερλή, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.