Με 1-0 ο Ταμυναικός Αλιβερίου επικράτησε του Αμαρυνθιακού στο πολύ σπουδαίο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη έχοντας ουσία στο παιχνίδι παραχωρώντας γήπεδο και κατοχή στου φιλοξενούμενους και με τον Γ.Μώρο να είναι στην “ζώνη του λυκόφωτος” πήρε μία πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Αμαρυνθιακός παρότι προσπάθησε είχε καλό αγωνιστικό πλάνο κυκλοφορία της μπάλας μόλις έφτανε έξω από την περιοχή βραχυκύκλωνε και δεν μπορούσε ένα δημιουργήσει ευκαιρίες η προϋποθέσεις για γκολ.

Καθοριστικά σημεία του αγώνα για τους φιλοξενούμενους ήταν το γκολ του Μώρου που ήρθες ένα χρονικό σημείο που Ταμυναικός δεν είχε φάσεις για γκολ και προηγήθηκε στο σκορ , αλλά και η αποβολή του τερματοφύλακα Σακκή στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου .

33’ ο Κοτρογιάννης κάνει την βαθειά μπαλιά η προβολή του Δημήτρη Τσούτση τροφοδοτεί τον  Γ.Μώρο που στο  ένας εναντίον ενός περνά τον Ρεπετσά πλασάρει και τον Σακκή κάνοντας το 1-0 για τον Ταμυναικό.

58’ ο Γ.Μώρος με εντυπωσιακή κίνηση μέσα στην περιοχή και σουτ σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Κελάι.

79’ ο Βρέττος μόνος απέναντι από τον Κελάι μέσα στην περιοχή πλάσάρει για να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Αμαρυνθιακού.

Πολύ καλή η διαιτησία του Στέλιου Φώτη και των συνεργατών του Αντώνη Ιωάννου και Γιώργου Κοντογιαννίδη.

Η φάση που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι η αποβολή του τερματοφύλακα Σακκή σας παραθέτουμε το βίντεο μέσα από την κάμερα του Αντώνιο Πομάρες για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Ταμυναικός(Β.Ντόβολης): Ζωντός, Δήμου, Πιλάτης, Καρατζάς, Β. Αναστασίου, Μ. Αναστασίου, Κοτρογιάννης (86′ Πομάρες), Βρέττος, Βογιατζής (71′ Σταματούκος), Γ. Μώρος (79′ Μπράχα), Μανδράκας (86′ Μανδύλης).

Αμαρυνθιακός(Αλ.Αλεξανδρής): Σακκής, Πετράκης (53′ Κελάι) , Π. Τσούτσης, Δ. Τσούτσης, Ρεπετσάς, Σ.Μυρτέζα, Οντιάμπο, Πέππας, Π. Λ. Σκριβάνος (65′ Αργύρης), Αντ. Μυρτέζα, Π. Δ. Σκριβάνος.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ