Τι να πρωτομαζέψει πια ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η νέα διοίκηση της ΕΠΟ.

Με έγγραφο που έλαβαν οι ομάδες της Α’ Εθνικής Γυναικών ενημερώθηκαν ότι η 1η αγωνιστική, που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 4/4, αναβάλλεται και η πρεμιέρα πάει για τις 18/4.

Το έγγραφο

Όπως μπορείτε να δείτε και στο έγγραφο, ο λόγος για την αναβολή της τελευταίας στιγμής είναι ότι πολλές ομάδες παραπονέθηκαν για ελλιπή προετοιμασία κάτι που αφενός δεν θέλει ιδιαίτερες γνώσεις για να είχε προβλεφθεί και αφετέρου προκύπτει πως δεν προηγήθηκε καμία διαβούλευση με τις ομάδες για να καθοριστεί η μέρα έναρξης του πρωταθλήματος.

Έστω και έτσι, ορθώς η πρεμιέρα μεταφέρθηκε και αναμένουμε την πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ την ερχόμενη Δευτέρα, όπου θα συζητηθεί το αντίστοιχο θέμα της Γ’ Εθνικής, για να διαπιστωθεί αν θα υπάρξει η ίδια αντιμετώπιση.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν “ψίθυροι” ότι θα αποφασιστεί η επανέναρξη της Γ΄ Εθνικής για την Τετάρτη 7/4. Πλέον όμως, μετά τη σημερινή εξέλιξη, αποτελεί μονόδρομος ο ορισμός για την Κυριακή 18/4 αφού δε χρειάζεται κάποιος να είναι ειδήμων για να καταλάβει ότι και οι ομάδες της Γ’ Εθνικής δεν είναι έτοιμες, όταν μάλιστα έχουν κάνει λιγότερες προπονήσεις από τις αντίστοιχες γυναικείες της Α΄ Εθνικής.