Το Μαρμάρι ΄΄χτίζει΄΄ το μέλλον του!

0
1339

Η ακαδημία του ΑΟ Μαρμαρίου, ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2016. Ιδρυτής της ακαδημίας ήταν ο Αντώνης  Σταυρόπουλος ο οποίος οικειοθελώς, ανέλαβε για 2 χρόνιες, να εκτελεί και χρέη προπονητή και για αυτό τον λόγο όλοι εκεί στην ομάδα του Μαρμαρίου τον ευχαριστούν θερμά. Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι ″…η αρχή είναι το ήμισυ του παντός″!

Αυτή την χρονιά στη θέση του προπονητή είναι ο Γιάννης Παλαμήδης, ο οποίος συνεχίζει, την πολύ καλή και σοβαρή δουλειά που ξεκίνησε ο Αντ. Σταυρόπουλος! Να προπονεί, δηλαδή και να μαθαίνει τα μυστικά της μπάλας στους μικρούς ποδοσφαιριστές του Μαρμαρίου και οι οποίοι είναι το μέλλον της ομάδας της Ν. Εύβοιας!

Την φετινή χρονιά στην ακαδημία του ΑΟ Μαρμαρίου, υπάρχουν 30 παιδιά.
Οι προπονήσεις γίνονται στο μοναδικό γήπεδο του χωριού (5χ5) όπου, στον ίδιο χώρο προπονείται και η μεγάλη ομάδα του ΑΟ Μαρμαρίου.

Περιττό φυσικά να τονίσουμε, για μια ακόμα φορά, ότι είναι επιτακτική ανάγκη, στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Μαρμαρίου (το ξερό στην είσοδο του χωριού) να τοποθετηθεί συνθετικός τάπητας, κάτι που σίγουρα θα εκτοξεύσει και πάλι το ποδόσφαιρο του Μαρμαρίου! Άλλωστε σε ολόκληρο τον Δήμο Καρύστου (και όλη την Νότια Εύβοια) δεν υπάρχει άλλο γήπεδο με τάπητα, εκτός από το ″Λουμίδιο″ της πόλης της Καρύστου, με αποτέλεσμα οι ομάδες του Μαρμαρίου (παίζει στην Κάρυστο) και του ΑΟ Ν. Στύρων (παίζει στα Ζάρητρα), να είναι κυριολεκτικά  ποδοσφαιρικοί ″τσιγκάνοι″!