Ο εντυπωσιακός Ερμήλιος νίκησε την ομάδα του Κ. Σταματίου στην συνάντηση της 12ης αγωνιστικής και διέκοψε το φετινό αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα.
Η Προποντίδα παρέδωσε το αήττητό της στην έδρα της απέναντι σε μια πιο φρέσκια και πιο συγκεντρωμένη ομάδα όπως ήταν ο Ερμήλιος.
Παρά τις κεφαλαιώδεις απουσίες λόγω τιμωριών και τραυματισμών παικτών που κρίνουν ένα παιχνίδι μόνοι τους, είχε ένα εκρηκτικό ξεκίνημα και κατάφερε να προηγηθεί στο 19′ αφού προηγουμένως είχε χάσει σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει.
Ο Ερμήλιος αντέδρασε και σε διάστημα επτά λεπτών κατάφερε την ολική ανατροπή και να τελειώσει το α’ ημίχρονο προηγούμενος με 1-2.
Το δυνατό ξεκίνημα της Προποντίδας στο β’ ημίχρονο είχε διάρκεια, δέχτηκε όμως απροσδόκητα το τρίτο τέρμα από λάθος συνεννόηση του τερματοφύλακα και της άμυνας και το μόνο τελικά που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-3.
Το τελευταίο 20′ ανήκε στον Ερμήλιο που παίζοντας συγκεντρωμένα και με αντεπιθέσεις κατάφερε όχι μόνο να κρατήσει τη νίκη, αλλά και να διευρύνει το σκορ πετυχαίνοντας στις καθυστερήσεις και τέταρτο τέρμα.
Όπως και να είχε, ήταν ένας αγώνας συναρπαστικός, διαφήμιση του ποδοσφαίρου.
Στο 2′  ο Στούπας θα βρεθεί απέναντι από τον Δήμο, ο οποίος θα αντιδράσει έξοχα και θα απομακρύνει τον κίνδυνο.
Στο 3′ στο ανάποδο ψαλίδι του Γκιόσι η μπάλα θα περάσει παράλληλα από την γραμμή του τέρματος.
Στο 9′ ο Γκιόσι θα ελιχθεί μέσα στη περιοχή, αλλά το σουτ είναι άστοχο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 19′ στο φάουλ του Στούπα η μπάλα θα φύγει από τα χέρια του Δήμου και ο Τσιαμπαλής από κοντά θα τη σπρώξει στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 23′ ο Γ. Μπασινάς θα ανατραπεί από τον Χ.Πάλλη, θα κερδίσει πέναλτι που θα εκτελέσει ο Αντωνάκης και θα κάνει το 1-1.
Στο 30′ ο Θ.Μπασινάς θα βρεθεί απέναντι από τον Κουσκούτη, θα τον πλασάρει και ο Γ.Μπασινάς πριν περάσει τη γραμμή θα τη σπρώξει στα δίχτυα για το 1-2.
Στο 36′ σωτήρια επέμβαση του Κουσκούτη στη δεξιά του γωνία στο δυνατό σουτ του Παλπάνη.
Στο 53′ ο Δήμος πέφτει στα πόδια του Γκιόσι και σώζει την εστία του.
Στο 60′ ο Αθανασίου με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη από τερματοφύλακα εστία, ο Πέντσιος όμως πάνω στη γραμμή θα απομακρύνει.
Στο 61′ μακρινό φάουλ του Παλπάνη, αιφνιδιάζει τον Κουσκούτη και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-3.
Στο 71′ ο Τσιαμπαλής με ωραία κεφαλιά θα μειώσει για την ομάδα του σε 2-3.
Στο 94′ ο Κουσκούτης θα πέσει στα πόδια του Καλαμαρά και θα σώσει την εστία του.
Στο 96′ σουτ του Θ.Μπασινά, αποκρούει προσωρινά ο Κουσκούτης και ο Καλαμαράς που παραμονεύει θα στείλει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-4.
ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ(Σταματίου Κ.): Κουσκούτης, Πάλλης Χ.(87′ Πάλλης Α.), Αθανασίου, Τσιαρβούλας, Συνοδάκης Α., Σταθόπουλος, Παπακωνσταντίνου Ι., Τσιαμπαλής, Δουρμούσογλου(55′ Σμυρνής), Γκιόσι, Στούπας
ΕΡΜΗΛΙΟΣ(Ερμήλιος Δ.): Δήμος(57′ λτ Πρέντσι), Αντωνάκης, Μπουρνάζος Κ., Μπανάσης, Βογιατζής, Πέντσιος, Μπουρνάζος Γ., Καπατσούλιας, Μπασινάς Γ.(73′ Καλαμαράς), Μπασινάς Θ., Παλπάνης(92′ Δεληγιάννης).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χουλιαράς Δ.
ΒΟΗΘΟΙ: Αντωνίου Χ.-Κοντογιαννίδης Γ

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ