Μετά την εκλογική διαδικασία του περασμένου Σαββάτου (11-Φεβρ.) και την θριαμβευτική εκλογή του, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας, Γιάννης Ρέτσας, κοινοποίησε την πιο κάτω ευχαριστήρια ανκοίνωση:

Αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Εύβοιας για την εκλογή μου στο αξίωμα του προέδρου της Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ στις αρχαιρεσίες της 11ης Φεβρουαρίου 2023.
Οφείλω ακόμη να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στην Ένωση, το υπαλληλικό προσωπικό και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε για τη στήριξη και συμπαράστασή τους.
Η δύναμη που μου έδωσαν τα σωματεία με την ψήφο τους, αποτελεί ιδιαίτερη ευθύνη και θα συνεχίσω με την ίδια αφοσίωση και προσήλωση τον αγώνα για την ποιοτική αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στο νομό μας.
Με πνεύμα συνεργασίας και ενότητας, δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις και να φανώ αντάξιος των προσδοκιών όλων των σωματείων που πίστεψαν σε μένα, με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν με την ψήφο τους.
Η εμπειρία μου στη διοίκηση της Ένωσης θα λειτουργήσει καταλυτικά ως ενεργός δύναμη, στην προσπάθεια για μια μακρά περίοδο ευημερίας και ανάπτυξης του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου.
Εγώ και οι συνεργάτες μου, θα σταθούμε κοντά στα σωματεία μας και θα προασπίσουμε με κάθε δυνατό τρόπο, τα συμφέροντα και τα δικαιώματά τους.
Θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και με θέληση και αποφασιστικότητα, θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο και αισιόδοξο αύριο.
Μαζί θα πορευτούμε σε μια γόνιμη και δημιουργική θητεία, με συνέπεια και υψηλή αίσθηση καθήκοντος, προς όφελος των σωματείων μας και του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου.