Αυλαία στην μεγάλη μάχη, στους ‘’αγώνες κατάταξης’’, στην Γ’ ΕΠΣ Εύβοιας, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται, σε ένα μόνο παιχνίδι!
*Στον 2ο όμιλο: Εδώ η ομάδα των Ν. Στύρων, (με 4 στα 4), γνώρισε ανώδυνη ήττα στην Παραλία, καθώς ουσιαστικά οι ‘’Νότιοι’’ έχουν εξασφαλίσει την μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην Β’ ΕΠΣΕ!
Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά! Ο Απόλλωνας Παραλίας, πέτυχε σπουδαία νίκη κόντρα στον ΑΟ Στύρων, και παραμένει στην 2η προνομιούχο θέση, με έναν βαθμό περισσότερο από τον 3ο Ρομαϊκό! Έχει πάρει προβάδισμα ο Απόλλωνας και πλέον πάει στο σημερινό παιχνίδι με τον Ρομαϊκό, για δύο αποτελέσματα!
Ο Ρομαϊκός, πέρασε έστω και δύσκολα, το εμπόδιο, του ΑΟ Κριεζών, εκτός έδρας! Διατήρησε λοιπόν τις ελπίδες του ο Ρομαϊκός και πλέον, πάει για την νίκη και μόνο, την τελευταία αγωνιστική, όπου υποδέχεται τον Απόλλωνα Παραλίας…
Παιχνίδι λοιπόν ‘’χωρίς αύριο’’ στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, με τον Ρομαϊκό και τον Απόλλωνα Παραλίας, να διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με τους γηπεδούχους να θέλουν ΜΟΝΟ το 3ποντο της νίκης και τους φιλοξενούμενους να ’’βολεύονται’’ και με τον βαθμό της ισοπαλίας!
Τέλος ο νεανικός ΑΟ Κριεζών, την 5η αγωνιστική, στο φινάλε πάνε στα Ν. Στύρα, σε ένα παιχνίδι αδιάφορο!

*διαιτητές:

  • ΡΟΜΑΪΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ Παραλίας -Κώστας Γκατσος, βοηθοί: Χάρης Αντωνίου-Γιώργος Κοντογιαννίδης.
  • ΑΟ Ν. ΣΤΥΡΩΝ-ΑΟ ΚΡΙΕΖΩΝ -Στράτος Ντούρας, βοηθοί: Βαγγέλης Ντόβολης-Γιάννης Περούλιας