Με σημερινή της ανακοίνωση η διοίκηση του Λήλα Βασιλικού, μας ενημερώνει πως την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση στο δημαρχείο του Βασιλικού, με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Δ.Σ.. Καλό είναι λοιπόν να παρευρεθούν όλα τα μέλη του, όμως σε περίπτωση μη απαρτίας, η γενική συνέλευση θα γίνει την ίδια μέρα μετά από μία ώρα στο ίδιο μέρος, σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 3 του καταστατικού του «ποταμού».

Σε άλλα νέα της ομάδας, την κοπή της πίτας τους είχαν οι ακαδημίες το πρωί της Κυριακής. Οι περισσότεροι μικροί ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών, όπως και μέλη της διοίκησης, προπονητές όλων των τμημάτων κι αντιπροσωπία παικτών από την αντρική ομάδα του Λήλα.
Την πίτα έκοψε η υπεύθυνη των ακαδημιών Δήμητρα Βελή η οποία ευχήθηκε υγεία και χαμόγελα για την νέα χρονιά, με πολλές επιτυχίες!

Τέλος μέσω του δελτίου Τύπου που μας έστειλαν οι άνθρωποι του Λήλα, “ευχαριστούν για την φιλοξενία και την προσφορά των φαγητών την Ταβέρνα “Αχελώος” και προσωπικά τον κ. Τσακανίκα Δημοσθένη, το αρτοποιείο του κ,. Μάρκου Παναγιώτη για την προσφορά της πίτας και το κατάστημα αθλητικών ειδών Mega shop – Χρήστος Κορδαλής για την προσφορά των δώρων που αντιστοιχούσαν στα δύο φλουριά της πίτας.”