Για την 18η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Β’ Ε.Π.Σ.Ε στο γήπεδο του Πάλιουρα αναμετρήθηκαν οι Καθενοί και η ΑΕ.Χαλκίδας με τους κιτρινόμαυρους των Καθένων να φτάνουν στην νίκη με 3-0.

Η νίκη ουσιαστικά κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο και ήταν υπόθεση 7 λεπτών 30 – 37′ οι Καθενοί σε εκείνο το σημείο πέτυχαν δύο γκολ και ουσιαστικά κλείδωσαν το τρίποντο της νίκης, στο δεύτερο ημίχρονο τα πάντα είχαν πάρει τον δρόμο τους με την ΑΕ.Χαλκίδας να προσπαθεί φιλότιμα αλλά τους Καθενούς να σκοράρουν ακόμα ένα τέρμα και να χάνουν ευκαιρίες για να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ.

Ήτανε ένα παιχνίδι όπου στο πρώτο ημίχρονο οι Καθενοί ξεκίνησαν πιο δυνατά στον αγώνα χάνοντας 2 ευκαιρίες για να προηγηθούν και είχαν την υπεροχή στα πρώτα 17 λεπτά του αγώνα, έκτοτε η ΑΕ.Χαλκίδας για ένα δεκάλεπτο ισορρόπησε στον αγωνιστικό χώρο από το 17′ έως το 27′ δημιουργώντας δύο τελικές προσπάθειες προς την αντίπαλη εστία. Από το 30′ και έως το φινάλε του ημίχρονου οι Καθενοί πήραν και πάλι τα ηνία του αγώνα σκοράροντας 2 τέρματα και ουσιαστικά κλείδωσε την υπόθεση νίκη και το τρίποντο.

Στην επανάληψη η ΑΕ.Χαλκίδας προσπάθησε φιλότιμα αλλά τους Καθενούς να είναι αυτοί που να απειλούν πρώτοι με το φθηνό λάθος του Μωραϊτή που παραλίγο να στοιχίσει σε γκολ, 11 λεπτά αργότερα με ένα πολύ ωραίο συνδυαστικό παιχνίδι έφτασε στην επίτευξη του 3ου τέρματος. Η ΑΕ.Χαλκίδας στο 73′ έδειξε δείγματα και αρετές των δυνατότητων της με έναν ωραίο συνδυασμό και την τελική προσπάθεια να περνάει δίπλα από την εστία, στα επόμενα λεπτά οι Καθενοί δημιούργησαν ακόμα 2 καλές στιγμές για να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ.

Η επικράτηση για τους Καθενούς είναι δίκαια καθώς ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πέραν των 3 γκολ δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για να φτάσει σε πιο άνετη επικράτηση στο σκορ.

Η ΑΕ.Χαλκίδας από την άλλη ήταν φιλότιμη προσπάθησε αλλά υπέπεσε σε αρκετά λάθη, με λανθασμένες μεταβιβάσεις ενώ όσες φορές πλησίασαν στην περιοχή οι επιλογές τους ήταν κακές και ουσιαστικά δεν απείλησαν με αξιώσεις τα καρέ του Δεληγιάννη.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

30′ 1-0 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Ζαφειρής από δεξιά έξω από την μεγάλη περιοχή την σέντρα ο Μωραϊτής στην μικρή περιοχή θα κάνει λανθασμένη έξοδο με την μπάλα να περνάει στον Αρβανάκο που με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

37′ 2-0 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Καμαριώτης από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής με μια απίθανη καταπληκτική εκτέλεση απευθείας εκτέλεση φάουλ θα στείλει την μπάλα στο παραθυράκι της αριστερής γωνίας του Μωραϊτη.

61′ 3-0 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Πολύ ωραίος συνδυασμός έξω από την περιοχή μεταξύ Ευαγγελινού και Καμαριώτη αυτός θα κάνει την πάσα για τον Σαμπάνη αυτός μέσα από την περιοχή θα πλασάρει υποδειγματικά τον Μωραϊτή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

               ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

3′ Ο Σαμπάνης έξω από την περιοχή θα κάνει το σουτ με τον Μωραίτή να μπλοκάρει την μπάλα.

10′ Ο Κούκουρας θα κάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.

17′ Φάουλ του Κούκουρα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ο Μωραϊτης μπλόκαρε την μπάλα.

25′ Ο Κονόμι έξω από την μεγάλη περιοχή θα κάνει το σουτ η μπάλα θα κοντράρει και θα καταλήξει κόρνερ.

27′ Ο Τσάλλας από δεξιά την σέντρα η μπάλα θα φτάσει μέσα στην περιοχή στον Κονόμι το σουτ που θα κάνει η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

43′ Ο Πουλιπούλης από αριστερά θα κάνει την σέντρα ο Ευαγγελινός από το ύψος της περιοχής θα πιάσει το σουτ η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.

50′ Ο Μωραϊτης μέσα στην περιοχή θα κάνει κακή εκτίμησης φάσης θα διώξει την μπάλα πάνω στον Αρβανάκο που θα καταλήξει εν συνεχεία στον Σαμπάνη που θα σουτάρει με την μπάλα να περνάει άουτ.

73′ Πολύ ωραίος συνδυασμός Κονόμι και Γ.Χασάνδρα ο τελευταίος θα κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.

77′ Ο Πουλιπούλης θα γυρίσει την μπάλα μέσα στην περιοχή στον Σαμπάνη που θα σουτάρει με την μπάλα να περνάει άουτ.

79′ Ο Καμαριώτης την μπαλιά για τον Ζαφείρη που θα μπει μέσα στην περιοχή θα σουτάρει με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

Διαιτητές: Βασίλης Βελέντζας – Σταύρος Ρουμπής – Γιώργος Ρούσσης.

ΑΕ.Καθενοί(Γιάννης Φούρλης): Δεληγιάννης, Ζαφείρης, Πουλιπούλης, Αντ.Καρκαλής(68′ Νικ. Καρκαλής), Καμαριώτης, Τρίκκας(68′ Τσουμάνης), Κούκουρας(46′ Ζιζολί), Μπαζώτης, Ευαγγελινός, Αρβανάκος(75′ Γκίκας), Σαμπάνης.

ΑΕ.Χαλκίδας(Σταύρος Σταθαράς): Μωραϊτης, Κουτσαυλής(83′ Γεραντώνης), Βλάχος, Τσώκος, Γουναρόπουλος, Γ.Χασάνδρας, Τσάλλας(52′ Δ.Χασάνδρας), Ματσούκας, Στρατής(68′ Φισκατώρης), Κονόμι, Τριανταφύλλου(83′ Βάθης).