Σημαντικός βαθμός για τον ΑΟ Χαλκίς, αφού έφυγε με το ισόπαλο 0-0 από το Ελ Πάσο.

Η βροχή που έπεφτε καθόλη την διάρκεια του αγώνα έπαιξε τον ρόλο της αφού και ο καλοδιατηρημένος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Καλλιθέας ήταν βαρύς. Παρόλα αυτά, ο ΑΟ Χαλκίς στάθηκε πολύ καλά, έχοντας μάλιστα και τις ευκαιρίες να διεκδικήσει ακόμα και την νίκη.

Κύριο οργανωτής των περισσοτέρων προσπαθειών ήταν ο Ντάμπος, που πλαγιοκοπούσε δημιουργώντας ρήγματα στην άμυνα της Καλλιθέας αλλά οι επιθετικοί του ΑΟ Χαλκίς δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι είδαν σε δύο περιπτώσεις την μπάλα να βρίσκει τα δοκάρια του Σταυριανού.

Μετά, το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του ΑΟ Χαλκίς Δημήτρης Λύκος δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την συνολική παρουσία των ποδοσφαιριστών του.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Λαδάς, Νικολακάκης, Ευαγγέλου, Ζεζάι, Μάκος, Καντέ, Πλαβούκος (17′ λ.τρ. Βασιλειάδης), Χαρίτος, Σοφιάνης, Μήλιος (22′ Χρήστου), Γκέτσι.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Δημήτρης Λύκος): Σταυριανός, Χολέβας, Νυφαδόπουλος, Μπουζούρας, Σχίζας, Βέργος, Ντάμπος (92′ Πατερίτσας), Γιαλαμίδης, Πλουμής (82′ Παπαδάκης), Ντελέκος (95′ Θεοφ. Μπασινάς), Βλάχος (72′ Μπερίσα).