Ερέτρια-Αιδήψός 4-1 : Με “Ντορτια” επέστρεψε στις νίκες

0
491

Με μία εμφατική εμφάνιση κυρίως στο Β’ ημίχρονο ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Απόλλων Ερέτριας επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της μαχητικής και πάντα επικύνδινης Αιδηψού με 4-1.

Το συγκρότημα του Δημητρη Βαλκάνου “επαιξε” με την φώτια στο πρώτο μέρος και παρότι προηγήθηκε με τον Καλοχωρίδη στο 30΄λεπτό 1-0 είδε το γήπεδο να “παγώνει” όταν ο Tίτο Μπιμπάι έφερε το ματς στα ίσια στο 37′ και με αυτό το σκορ πήγαν στο ημίχρονο.

Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και αποφασισμένοι να διώξουν τα απειλητικά σύννεφα που είχαν μαζευτεί πάνω από τον πολύ κακό αγωνστικό χώρο του γηπέδου της Ερέτριας.

Ο Γκέρσι Τόρα έγινε δημιουργός και με ωραία ασίστ στον Μώρο που δεν λάθεψε ξαναβάζωντας μπροστά τον Απόλλωνα Ερέτριας στο 51′ με 2-1.

Την “ποδοσφαιρική λιακάδα” στην Ερέτρια έφερε ο Αλβανός επιθετικός στο 75′ και έδωσε σοβαρό προβάδισμα στον Απόλλωνα με 3-1.

Τον χαρακτήρα θριάμβου στην νίκη του Απόλλωνα έβαλε ο Κώστας Αγραφιώτης με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος στο 79′ γράφωντας τον τελικό 4-1.

Απόλλων Ερέτριας (Δ. Βαλκάνος): Τόρα Ερμής, Καρβελάς, . Μπασινάς (84′ Κικίδης), Βελαέτης, Σμπιλήρης, Καλοχωρίδης, Σμυρναίος (76′ Τρεγκάι), Πολυχρόνης, Αγραφιώτης, Τόρα Γκερσι, Μώρος (82′ Ευγενίου).

Αιδηψός(Γ.Δημητρίου): Ψαρράς, Φώτου, Καραγκούνης, Γλύκος, Αναγνώστου Μ. (70′ Κάππες), Σαμπάι, Καπλανάι (74′ Βασιλείου), Μάρκου,  Αναγνώστου Ν. (62′ Γοργοματης), Τίτο Μπιμπάι (80′ Παπατζίκος), Στεργίου.