Όλυμπος Γ.-Τριάδα…2-0: …΄΄καθάρισε΄΄ στο β’ μέρος, ΄΄ως συνήθως΄΄! (φωτό)

Ένα σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι έγινε στο  γήπεδο της Γυμνού! Εκεί αναμετρήθηκαν ο τοπικός Όλυμπος, που ήθελε το 3ποντο για να ανέβει ακόμα πιο ψηλά και να νιώθει άνετος βαθμολογικά, με την Τριάδα, που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση από πλευράς βαθμών, καθώς τα μαντάτα από την πορεία των ομάδων μας στην Γ’ Εθνική, είναι πολύ άσχημα και έχει σημάνει συναγερμός και για τις θέσεις 13 και 14 της βαθμολογίας!

Το παιχνίδι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών από το 1º μέχρι το τελευταίο λεπτό της συνάντησης και γενικότερα χαρακτηρίστηκε από τις πολύ δυνατές μονομαχίες και σκληρά ενίοτε μαρκαρίσματα! Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι στον αγώνα και μάλιστα δημιούργησαν μια πολύ καλή ευκαιρία, γρήγορα… Προοδευτικά οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό, αναζητώντας το γκολ, δημιούργησαν ευκαιρίες, είχαν ένα δοκάρι, όμως δίκτυα δεν βρήκαν… Την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι επιχειρούσαν με επικίνδυνες αντεπιθέσεις και κατάφεραν να απειλήσουν και όταν ΄΄ανταπέδωσαν το δοκάρι…!

Στο β’ μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε, όμως καμία σημαντική ευκαιρία δεν δημιουργήθηκε μπροστά από τις δύο εστίες… Το σκορ άνοιξε όταν από στημένη φάση ο Όλυμπος άνοιξε το σκορ (συνήθως ΄΄χτυπά΄΄ στο β’ μέρος)! Οι παίκτες του Γ. Κρόκου έδωσαν χώρο στους αντιπάλους τους, χωρίς όμως να τους ΄΄αφήσουν΄΄ ν’ απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Μωραΐτη, 5′ πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου ο νεοεισελθών Σπ. Αργύρης, 2πλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων και ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε! Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι η επικράτηση του Ολύμπου Γ. ήταν δίκαιη… Αξίζει να σημειώσουμε δύο παίκτες που ήταν βαρόμετρο για τις ομάδες τους, ο Δημήτρης Ντούρμας (Όλυμπος Γ.), κατά την άποψή μου ο MVP του αγώνα (πανταχού παρών, έκοβε, δημιουργούσε και σκόραρε) και ο αεικίνητος Γιώργος Τσαλιαγκός (Τριάδα), πού ήταν εντυπωσιακός και στα 90′!

***οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ:

  • 4′ καλοχτυπημένο κόρνερ του Γ. Τσαλιαγκού, δυνατό σουτ μέσα από την περιχή του Καραντάκη και ο Μωραΐτης μπλόκαρε εντυπωσιακά…
  • 11′ ο Αν Αργύρης μπήκε στην περιοχή από πλάγια αριστερά και πλασάρει προς την εστία, μπροστά από τον Ντούρμα που παραμόνευε, ο Ευαγγελινός μπλοκάρει σωτήρια…
  • 13′ ο νεαρός Ι. Σταματούκος, φεύγει ασταμάτητος προς την αντίπαλη εστία, αποφεύγοντας έναν αντίπαλό του, βγαίνει σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, σουτ-πλασέ, η μπάλα όμως πάει και χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνεται!
  • 30′ ξαφνικός κεραυνός του Καραντάκη έξω από την περιοχή, με υπερένταση ο Μωραΐτης, στην δεξιά του γωνία διώχνει σωτήρια..
  • 33′ φάουλ του Γ. Τσαλιαγκού, μεταξύ σέντρας και μεγάλης περιοχής, άστοχη έξοδος του Μαραΐτη, πηδά ψηλά ο Καραντάκης, με γυριστή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ο Ντούρμας προσπαθεί χωρίς επιτυχία να διώξει με το κεφάλι, η μπάλα χτυπά στο έδαφος και ο Θωμόπουλος την διώχνει σε κόρνερ
  • 37′ από κόρνερ το Ρωμανού μέσα στην περιοχή δυνατή κεφαλιά του Αν. Αργύρη και ο Ευαγγελινός σώζει εντυπωσιακά…
  • 42′ φοβερό σε δύναμη σουτ του Αντ. Κοτρογιάννη, η μπάλα ΄΄γλύφει΄΄ το οριζόντιο δοκάρι της Τριάδας και να φύγει άουτ…
  • 70′ ΓΚΟΟΟΛ! 1-0, ο Αντ. Κοτρογιάννης, εκτελεί φάουλ, κοντά στην γραμμή του πλαγίου άουτ και σε μέση απόσταση μεταξύ σέντρας και μεγάλης περιοχής, εκεί ο Δημ. Ντούρμας ΄΄απογειώνεται΄΄ και με ασύλληπτη κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του Ευαγγελινού, ανοίγοντας το σκορ!
  • 85′ ΓΚΟΟΟΛ! 2-0 ο Αντ. Κοτρογιάννης, θαυμάσια βρίσκει πλάγια αριστερά τον Ι. Σταματούκο, που κάνει εντυπωσιακό σλάλομ, αποφεύγοντας όποιον βρίσκει μπροστά του, μπαίνει στην περιοχή σουτάρει δυνατά, ενστικτωδώς αποκρούει ο Ευαγγελινός και ο επερχόμενος Σπ. Αργύρης με πλασεδάκι διπλασιάζει τα γκολ της ομάδας του και ΄΄κλειδώνει΄΄ την νίκη!

Πολύ καλή η διαιτησία του Βαλάντη Βρακά και των συνεργατών του Νίκου Χατζηκαμαγιάννη και Γιάννη Κελεπούρη, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι..!

***ΟΛΥΜΠΟΣ Γ. (Γιώργος Κρόκος):  Μωραϊτης, Κηρύκος (90+3′ Γ. Ζαχαριάς), Σακκής, Αντ. Ρουμπής, Θωμόπουλος, Τσίγκας (89′ Γ. Κοτρογιάννης), Ντούρμας, Ρωμανός, Αν. Αργύρης (76′ Σπ. Αργύρης), Αντ. Κοτρογιάννης, Ι. Σταματούκος.

 ***ΤΡΙΑΔΑ (Βασίλης Τσιμιχόδημος): Ευαγγελινός, Καραμπέτσος (46′ Γκρινιάρης), Πασάϊ, Χαζαρίδης, Μάλλιαρης, Γ. Τσαλιαγκός, Γ. Χασάνδρας, Βαξεβάνης, Μουτουσίδης (58′ Τσούτσης), Καραντάκης, Δ. Χασάνδρας.

***φωτορεπορτάζ από τον αγώνα: