Στο γήπεδο της Δροσιάς ο Ερμηλιος υποδέχθηκε τον Όλυμπο Γυμνού για τη 17η αγωνιστική της Β  τοπικής κατηγορίας του δεύτερου ομίλου.

Σε  ένα ματς που με πρωτοβουλία του κύριου Δημήτρη Ερμηλιου είχε γραφτεί πάνω σε ένα χαρτόνι η λέξη «ΓΙΑΤΙ 01/03/2023» για τα θύματα της μοιραίας σύγκρουσης στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης που στοίχισε σε 57 ανθρώπους τη ζωή.

Στο ματς κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή για τον ίδιο λόγο.

Στον αγώνα τώρα οι δυο ομάδες κατέβηκαν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο που χαροποίησε όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Δροσιάς το απόγευμα της Κυριακής.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με πιο πολύ παιχνίδι κέντρου και τις δυνατές μονομαχίες.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε σημαντικές φάσεις στις δύο εστίες και φαινόταν ότι θα πηγαίναμε με το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κωβος βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή μόνος του ο οποίος με ένα ωραίο σουτ στη δεξιά γωνία του Πρεντσι έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες πριν ισοφαρίσουν με τους Θεόφιλο Μπασινά και Παλπανη.

Στο 52’ ο Θεόφιλος Μπασινάς με μια ωραία προσπάθεια πλάσαρε στη δεξιά γωνία του Αθανασούλα και έκανε το 1-1.

Ο Ερμηλιος μετά το 1-1 πίεσε για την ανατροπή αλλά οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-2 με ένα πανέμορφο γκολ του Τοπαλι στο 60’ απ’ τα 35 μέτρα.

Ένα λεπτό μετά το 1-2 οι φιλοξενούμενοι με τον  Κωβο βρήκαν και τρίτο γκολ με παρόμοιο τρόπο με τον έμπειρο επιθετικό τους να κρεμάει το Δήμο για το 1-3.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια είχαν το σοκ ότι μέσα σε δύο λεπτά βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-3 και προσπαθούσαν με ατομικές προσπάθειες με κύριους εκφραστές των Θ. Μπασινά και Αντωνάκη να πλησιάσουν την εστία του Αθανασούλα χωρίς όμως να μπορέσουν να μετουσιώσουν σε γκολ κάποια απ’ τη φάση τους

Άριστη διαιτησία της κυρίας Κούκουρα και των βοηθών Πριόνα και Σέρρα.

Ερμηλιος(Ερμηλιος Δ.): Πρεντσι(46 λόγω τραυμ. Δήμος), Πεντσιος, Αντωνάκης, Μπουρναζος Κ.(64’ Βογιατζής Μ.), Καπατσουλιας, Μπανασης, Μπασινάς Θ., Βογιατζής Ι.(79’ Καλαμαράς), Παλπάνης, Μπασινάς Γ.(46’ Δεληγιάννης), Μπουρναζος Γ.

Όλυμπος Γυμνού(Φουρλης Ι.):Δεληγιάννης(46’ Αθανασούλας), Ζιζολι Λορ., Πουλιπουλης, Μωραϊτης(76’ Κοκκαλας), Τσουμάνης(62’ Ζιζολι Κριστ.), Τοπαλι, Αργύρης(76’ Μακρής), Τσαλλας(74’ Ρόγκας), Κωβος, Μπαρωτας, Τσουμαρης.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ