Ακόμη μια γεμάτη αθλητική χρονιά ολοκληρώθηκε και το ΄΄Δ & Α΄΄ ήταν σ΄ όλη την διάρκεια και του 2017 κοντά στον ευβοιώτικο αθλητισμό, σ΄ όλα τα σπορ και μετέφερε στους φιλάθλους την αθλητική επικαιρότητα του τόπου μας, με ρεπορτάζ, φωτογραφίες, βίντεο και με μόνιμο ραδιοφωνικό δίαυλο τον ΄΄9.65΄΄. Μαζέψαμε τα πιο χαρακτηριστικά διαδικτυακά ΄΄αποκόμματα΄΄ απ΄ όλο το 2017, τα οποία ΄΄ενώνουμε΄΄ και μοιραζόμαστε μαζί σας για να θυμηθούμε παρέα τι έγινε το περασμένο έτος, που είχε αρκετές αξέχαστες, συναρπαστικές στιγμές, χαράς, λύπης, ακόμη και χαρμολύπης (ανάμικτο συναίσθημα λύπης & χαράς)! Mπήκαμε στο φθινόπωρο και στον Σεπτέμβρη!

 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 

 

1Σημαντική διάκριση και αναγνώριση συνολικά για τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης, που γίνεται γνωστό ότι θα του απονεμηθεί το Βραβείο Ήθους. Μία ιδιαίτερα τιμητική βράβευση που έχει αντίκρισμα στην υποδειγματική παρουσία των παιχτών, της διοίκησης και των οπαδών τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

GS KYMHS EPISHMH FWTOGRAFHSH 27-10-17 (4)

Το Βραβείο Ήθους της περσινής σεζόν στον Γυμναστικό Κύμης

7Πριν προλάβει να κάνει επίσημο ντεμπόυτο με τον Ταμυναϊκό, ο Χρήστος Πατσατζόγλου αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του Αλιβερίου. Ο έμπειρος διεθνής άσος είχε αποκτηθεί απ΄ τους πρωταθλητές της Α΄ ΕΠΣΕ στα τέλη Ιουλίου και πρόλαβε να δώσει μόνο κάποια φιλικά παιχνίδια με τους Αλιβεριώτες. Σύμφωνα, περιστατικό-επεισόδιο σε προπόνηση, ήταν η αιτία της διακοπής συνεργασίας.

TAMYNAIKOS-AO-XALKIS-0-2-20-8-17-227-315x420

Ταμυναϊκός: Παρελθόν ο Πατσατζόγλου

10Η Σκεπαστή κερδίζει πανηγυρικά, μέσω των μπαράζ, την άνοδο στην Α΄ ΕΠΣΕ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Το γεγονός ότι εκπροσωπεί μια πολύ μικρή πληθυσμιακά περιοχή, δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στο κατόρθωμα!

SKEPASTH ANODOS STHN A EPSE 10-9-17

Πανηγυρίζει η Σκεπαστή – Πήρε την άνοδο στην Α´ κατηγορία

Νίκη και πανάξια το εισιτήριο για την Α’ ΕΠΣΕ, η Σκεπαστή! (φωτό)

Σκεπαστή-Κάρυστος 3-0: …αποτελεσματική Σκεπαστή, έκανε μεγάλο βήμα! (φωτό)

Καλοχώρι/Παντείχι-Κάρυστος 2-1: Ισχυρό προβάδισμα ανόδου! (photos)

11Ο σπουδαίος ευβοιώτης αμυντικός κάνει ακόμη ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του υπογράφοντας στον Παναθηναϊκό. Ο 28χρονος άσος μετά από επιτυχημένα περάσματα στο εξωτερικό, σε Αυστρία και Σκωτία, επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα για το ΄΄τριφύλλι΄΄!

AYLWNITHS-TASOS-PANATHINAIKOS-12-9-17-746x420

Στον Παναθηναϊκό ο Τάσος Αυλωνίτης!

Αυλωνίτης:΄΄Θέλω να είμαι πρωταγωνιστής΄΄ (video)

12Το σήριαλ ανόδου στην Football League, φαίνεται οριστικά να έχει αρνητική κατάληξη για τον ΑΟ Χαλκίς, αφού το διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή των ΄΄νεραντζούρι΄΄. Οι προσπάθειες της Χαλκίδας, που η αλήθεια είναι ότι από ένα σημείο και μετά γίνονται μάλλον…γραφικές (ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το αγωνιστικό τμήμα βρίσκεται στην τελική ευθεία προετοιμασίας για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Γ΄ Εθνική), συνεχίζονται μέχρι και τα τέλη του μήνα.

SHMA AO XALKIS 50 XRONIA

ΑΟ Χαλκίς: ΄΄Χρονικό…ενδεκάτης Σεπτεμβρίου΄΄

ΑΟ Χαλκις: Απόρριψη της προσφυγής-ανέβηκαν Δόξα Δράμας και Α.Ε. Καραϊσκάκης

Δεν τα παρατάει η Χαλκίδα – Ζητά αναβολή της έναρξης της Γ´ Εθνικής

16Η Κύμη δίνει ιστορικό φιλικό με μια απ΄ τα πιο πετυχημένα και μεγάλα μπασκετικά κλαμπ στην Ευρώπη. Η ομάδα της Εύβοιας αντιμετωπίζει την ΄΄ρωσική αρκούδα΄΄ στο ΟΑΚΑ και βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα, λίγο πριν το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων.

KYMH-CSKA 14-9-17

Κύμη-ΤΣΣΚΑ 60-81: Χρήσιμα στοιχεία στο ιστορικό φιλικό με την ρωσική ΄΄αρκούδα΄΄! (photos)

17Για ακόμη μια χρονιά ο ΓΣ Αυλίδας τιμά την μνήμη του Γιώργου Τσομάκα, με το καθιερωμένο μπασκετικό τουρνουά. Νικητής του τέταρτου τουρνουά αναδεικνύεται ο Άρης Θήβας, που επικρατεί στον τελικό του μαχητικού και νεανικού ΧΒΑ του Βασίλη Μπρατσιάκου.

TSOMAKAS-TETARTO-TOYRNOYA-17.9.17-2H-MERA-295-560x420

Τουρνουά ΄΄Γιώργος Τσομάκας΄΄: Ο Άρης Θήβας επικράτησε στον τελικό του μαχητικού ΧΒΑ! (photos)

Τουρνουά ΄΄Γιώργος Τσομάκας΄΄: Στον τελικό Άρης Θήβας & ΧΒΑ (photos)

17Με πρωταγωνιστή, όπως στον τελικό κυπέλλου, τον τερματοφύλακα του Ανδρούτσο, ο Ηρακλής Ψαχνών κατακτά και το Σούπερ Καπ Εύβοιας, που επίσης κρίθηκε στα πέναλτι! Οι Ψαχνιώτες ολοκληρώνουν την σεζόν 2016-17 με δύο κούπες!

ΗΡΑΚΛΗΣ-Ψ.-ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ-Χ550

Με αίλουρο τον Ανδρούτσο και πάλι ΄΄κουπάτος΄΄ ο Ηρακλής Ψ.! (φωτό)

22Ακόμη ένας ευβοιώτης ποδοσφαιριστής κάνει αισθητή την παρουσία του, έξω απ΄ τα ΄΄σύνορα΄΄ του νησιού. Ο λόγος για τον ταλαντούχο Στάθη Λάμπρου, που εξαργυρώνει την πολύ καλή του πορεία στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΄΄θρύλο΄΄ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

LAMPROY-STATHIS-2017-1-460x420

Τ΄ όνειρο έγινε πραγματικότητα για τον Στάθη Λάμπρου! (photos+video)

26Μεγάλη τιμή για την ευβοιώτική διαιτησία και γενικότερα για τον κόσμο του ποδοσφαίρου του νησιού. Ένας απ΄ τους καλύτερους Ευβοιώτες διαιτητές, ο Βασίλης Καμπούρης, ορίστηκε σε αγώνα ΄΄Champions League΄΄ νέων (UEFA Youth League), δείγμα της αναγνώρισης του και σε διεθνές επίπεδο.

KAMPOYRHS-BASILHS-1-1-560x420

Στο ΄΄Champions League΄΄ ο Βασίλης Καμπούρης!