Ληλάντιο-Θύελλα Κοντοδεσποτίου 3-2 : Έμεινε ζωντανό στο κυνήγι του τίτλου

0
784

Παίζοντας τα “ρέστα” του το Ληλάντιο επικράτησε της πρωτοπόρου της βαθμολογίας της Γ’ ΕΠΣΕ  Θύελλας Κοντοδεσποτίου με 3-2 στο γήπεδο των Φύλλων.

Οι γηπεδούχοι μετά την νίκη τους μείωσαν την διαφορά στους 2 βαθμούς διατηρώντας στο ακέραιο τις ελπίδες τους για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από την μεριά τους οι φιλοξενούμενοι παρότι ισοφάρισαν δύο φορές τον αγώνα δέχθηκαν λίγο πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών το γκολ και έχασαν το ντέρμπι.

Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν οι Παλαιολόγος, Κουλοχέρης, Μικράκης για τους γηπεδούχους που είχαν και δοκάρι με τον Παλαιολόγο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ για την Θύελλα Κοντοδεσποτίου είχαν ισοφαρίσει οι Γκρινιάρης και Μπίρμπας .

Το αγώνα σφύριξε ο Στέλιος Φώτης με συνεργάτες τους Γιάννη Κελεπούρη και Κώστα Δάλλα.

Ληλάντιο(Καλλέντζης Δ.):  Λεοντής Α, Λαθουράς (60′ Χαλιώτης), Εντόι, Μακ Κόλλιας, Νάνος, Μόκο, Παπασχόλης (46′ Ζανιός), Καρλατήρας, Κουλοχέρης, Παλαιολόγος, Λεοντής Γ.(46′ Μικράκης).

Θύελλα Κοντοδεσποτίου:Χαλαστάρας, Αλεξίου, Τσάλας, Κεχριώτης, Σαρρής, Γκρινιάρης, Γίγας, Σιμιτζής (58′ Βούλγαρης), Καραμούζης Ν. (65′ Κρητικός), Γκούμας, Μπίρμπας.