Προποντίδα-Αθλόπολις 3-1 : Ο νόμος του ισχυρού !

0
1055

Ο νόμος του ισχυρού στο Πάρκο του Λαού εκεί που η Προποντίδα επικράτησε της ουραγού της βαθμολογίας Αθλόπολις με 3-1.

Oι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Νιάφα στο 4′ λεπτό του αγώνα, για να ισοφάρήσουν οι φιλοξενούμενοι με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ του Πατερίτσα στο 16′ σε 1-1.

Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο με 1-1 με τους φιλοξενούμενους να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν και αλλα τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος η Προποντίδα κυριάρχησε επέβαλε τον νόμο του ισχυρού και με δύο τέρματα τους Ζουρμπουλή στο 63′ και του Τσιαμπαλή στο 85′ λεπτό πήρε την νίκη και βύθισε περισσότερο την Αθλόπολη που χρειάζεται ένα μικρό θαύμα πλέων για να μείνει στην κατηγορία αφού τις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα υποδεχθεί το Καλοχώρι-Παντείχι και στην συνέχεια θα πάει στην έδρα του αδιάφορου και Απόλλων Χαλκίδας.

Άριστη η διαιτησία του Δανιηλίδη και των συνεργατών του Νέγρη και Μπακατσέλου.

Προποντίδα:Καραγιάννης, Στούπας, Βελούσης, Αθανασίου, Αναγνώστου, Παράκατης(70′ Αντωνίου), Τσακόγιας(60′ Κουταλιανός), Ζουρμπουλής Π., Τσιαμπαλής, Ζουρμπουλής Χρ.(80′ Κοκκάλας).

Αθλόπολις(Χ.Θεοχάρης):Τσιμπός, Σταθαράς(79′ Λαγός), Μαυρος, Στεργίου, Καπνίσης, Θεοχάρης, Μόκας, Γεωργαντόπουλος Π.(57′ Ρουμελιώτης), Γεωργαντόπουλος Κ., Πατερίτσας(77′ Βουρδάνος), Αφράτης(67′ Αλαφάκης).