Η Μακρυκάπα με την Δροσιά τέθηκαν αντιμέτωπες στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο γήπεδο της Μακρυκάπας με την ομάδα της Δροσιάς να αποδρά με ένα σημαντικό τρίποντο από μια δύσκολη έδρα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Μακρυκάπα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να απειλεί την εστία του Σωτηροπούλου για να ανοίξει το σκορ. Μετά τα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης η Δροσιά ισορρόπησε τον αγώνα και άρχισε να γίνεται απειλητική προς την εστία του Κηροπουλου.

Στο 32′ λεπτό βρήκε το μοναδικό και χρυσό γκολ της αναμέτρησης με ένα πολύ ωραίο πλασέ σε εκτέλεση από τον Νίκο Μαστροκωστα και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με την Δροσιά προηγούμενη στο σκορ με 0-1.

Στο πρώτο ημίχρονο και σε διάστημα 5′ λεπτών ο Βαγγέλης Ζέρβας είδε δύο βασικά γρανάζια της ομάδας του να αποχωρούν τραυματίες, ο αρχηγός της ομάδας Δήμος Σιδέρης οποίος επέστρεψε μετά τον τραυματισμό αλλά η τύχη του έπαιξε άσχημο παιχνίδι και να τραυματίζεται πάλι και ο ακραίος επιθετικός της ομάδας Ριλντι Κούκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Μακρυκάπα να παίρνει την κατοχή της μπάλας με σκοπό να βρει το γκολ της ισοφάρισης, από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Λάμπρου με έξυπνη τακτική προσέγγιση στον αγώνα προσέχοντας τα αμυντικά της νώτα, προσπαθούσε να γίνει επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, να εκμεταλλευτεί το λάθος της αντίπαλης άμυνας και με σκοπό να βρει ένα γκολ που θα κλείδωνε την νίκη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης η Μακρυκάπα έκλεισε στα καρέ της την Δροσιά και προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης εν τέλει δεν μπόρεσε να το βρει και η Δροσιά έφυγε με ένα σημαντικό τρίποντο από την έδρα της Μακρυκάπας.

Η φάση του αγώνα:
Στο 84′ λεπτό της αναμέτρησης ο Γκέκας μπήκε μέσα στην περιοχή δέχθηκε το μαρκάρισμα από τον Μπαζιωτη, ο διαιτητής Κουκούλης ήταν μπροστά στην φάση και υπέδειξε την συνέχεια του ματς, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για παράβαση πέναλτι.

• Με την παρουσία τους ξεχώρισαν το αμυντικό δίδυμο της Δροσιάς ο Αντώνης Ντουκα και ο Νίκος Βελαετης με την εμπειρία τους στα μετόπισθεν και με τις καίριες τους παρεμβάσεις καθάρισαν όποιον επιθετικό κίνδυνο για την εστία του Σωτηροπούλου.
• Ο Νίκος Μαστροκωστας ο έμπειρος επιθετικός της Δροσιάς πέτυχε το γκολ της νίκης της ομάδας του με ένα πολύ ωραίο πλασέ σε εκτέλεση αλλά αποτελούσε και το σημείο αναφοράς στο επιθετικό παιχνίδι με την μπάλα να περνάει από τα πόδια του.

Για την ομάδα της Μακρυκάπας αποχώρησαν τραυματίες ο Σιδέρης και ο Κούκα ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Μήτρου, Αργυρίου και Κονόμι ενώ για την Δροσιά δεν αγωνίστηκε ο Ζουρμπουλης.

Το γκολ του αγώνα:
32′ 0-1 ΓΚΟΟΛΛ! Ο Βάρκας από την δεξιά πλευρά απέφυγε τον Κικιδης έκανε και την σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Μαστροκωστας Νίκος με ένα πολύ ωραίο πλασέ σε εκτέλεση νίκησε τον Κηροπουλο και άνοιξε το σκορ.

Οι σημαντικές φάσεις του αγώνα:
2′ Σουτ του Σιδέρη έξω από την περιοχή ο Σωτηρόπουλος μπλόκαρε.
3′ Σουτ του Σιδέρη μέσα από την περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.
5′ Σουτ του Κούκα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ.
14′ Φάουλ του Μπελιτσου πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σωτηροπούλου.
17′ Ο Σιδέρης έκανε ωραία ενέργεια και την σέντρα μέσα στην περιοχή με τον Βελαετη να απομακρύνει.
19′ Πολύ ωραία συνεργασία έξω από την περιοχή του Μαστροκωστα Ν. με τους Βάρκα και Μπαζιωτη αυτός έκανε την σέντρα η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς της Μακρυκάπας αλλά έφτασε στον Μαστροκωστα Ν. που έκανε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και να πηγαίνει κόρνερ.
22′ Φάουλ του Κούκα μπλόκαρε εύκολα ο Σωτηρόπουλος.
29′ Σουτ του Λάμπρου πάνω από την εστία του Κηροπουλου.
34′ Σουτ του Μαστροκωστα Γιωργ. έξω από την περιοχή μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Σωτηρόπουλος.
61′ Ο Μαστροκωστας Γιωργ. από πλάγια θέση έξω από την περιοχή εκτέλεσε το φάουλ με τον Σωτηρόπουλο να απομακρύνει με γροθιές την μπάλα.
64′ Φάουλ του Μαστροκωστα Γιωργ. πέρασε άουτ.
70′ Πολύ ωραία συνεργασία μέσα στην περιοχή του Σπανού με τον Βουρδανο ο Σπανός πάσαρε στον Βουρδανο αυτός καθυστέρησε να εκτελέσει να κάνει με τον Ντουκα να του βάζει την κόντρα και την μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ μετά το σουτ του Βουρδανου.
73′ Ο Πάσαι στο χώρο του κέντρου έκανε λάθος πάσα ο Μαστροκωστας Ν. έκλεψε την μπάλα είδε τον Κηροπουλο μακριά από την εστία του αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Κηροπουλος μπλόκαρε.
75′ Ο Γκέκας έκανε λανθασμένη απομάκρυνση ο Μαστροκωστας Ν. πήρε την μπάλα και τροφοδότησε μέσα στην περιοχή τον Βάρκα αυτός καθυστέρησε να εκτελέσει με τον Μπελιτσο να τον προλαβαίνει και να απομακρύνει την μπάλα.
78′ Ο Λειβαδίτης από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στον Βελαετη στην επαναφορά η μπάλα έφτασε στον Σπανό αυτός έκανε και το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.
80′ Σουτ του Χατζηλαμπρου από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ.
82′ Φάουλ του Γκέκα από πλάγια θέση κεφάλια του Μπελιτσου από το ύψος της περιοχής η μπάλα βρήκε στον Ντουκα και κατέληξε κόρνερ.
87′ Φάουλ του Μαστροκωστα Ν. με τον Κηροπουλο να μπλοκάρει.
90′ Φάουλ του Λειβαδίτη ο Γκέκας από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ κόντραρε η μπάλα νέο σουτ από τον Σπανό πέρασε άουτ.

Τον αγώνα σφύριξε ο Κουκούλης Α. με βοηθούς τον Αλεξίου Χ. και τον Κελεπούρη Γ.

Μακρυκάπα (Βαγγέλης Ζέρβας): Κηρόπουλος, Γκέκας, Κικίδης, Γκρινιάρης, Μπελίτσος, Μαστροκώστας Γιωργ., Λειβαδίτης, Πασάι, Σπανός, Κούκα (36′ λ. τρ. Στούμπος), Σιδέρης (31′ λ. τρ. Βουρδάνος).

ΑΠΚΟ Δροσιάς (Γιώργος Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Μπαζιώτης, Βάρκας (83′ Διομεκτζίδης), Βελαέτης, Ντούκα, Λαλάκος (70′ Χατζηλάμπρου), Αγγελάτος, Ζαχαράκης, Σακκάς, Λάμπρου, Μαστροκώστας Νικ.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ