Ο εμβληματικός πρόεδρος της Προποντίδας Μπάμπης Κουσκούτης μέσω του προσωπικού λογαριασμού προχώρησε σε ανακοίνωση που έχει αποδέκτες την διαιτησία και την Ε.Π.Σ.Ε αφού πρώτα έδωσε τα εύσημα στην Αιδηψό για την πρόκριση στον τελικό, και εν συνέχεια εξέφρασε τα παράπονα του για την διαιτησία που θεωρεί έπαιξε ρόλο και στα δύο παιχνίδια κυπέλλου, αλλά τα έβαλε και με την Ε.Π.Σ.Ε με τον ίδιο να κλείνει θα τα πούμε στην Γ.Σ και να είσαστε έτοιμοι να μας απαντήσετε εφ’ όλης της ύλης.

Μπράβο στην Αιδηψό που πηγαίνει στον τελικό αλλά…. Κύριοι της ΕΠΣΕ, που μας στείλατε στην Πειθαρχική για ανακοινώσεις για την Διαιτησία εγώ θεωρώ ότι αυτή έδωσε την πρόκριση στην Αιδηψό.

Συγκεκριμένα 1.στην Αιδηψό με ανύπαρκτο πέναλτι χάσαμε 3-2 στο 7 λεπτό των καθυστερήσεων. Σήμερα ο κανονικός αγώνας έληξε 2-1:άρα θα πηγαίναμε στον τελικό και όχι στην παράταση.2.Σημερα πάλι όταν κερδίσαμε πέναλτι στο 1-0 ο κος Διαιτητής #ΕΦΑΓΕ# την 2η κίτρινη κάρτα . εμείς χάσαμε το πέναλτι και η Αιδηψός ωφελήθηκε από το λάθος του διαιτητή και κατόρθωσε να ισοφαρίσει ενώ θα έπαιζε με δέκα παίκτες.

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΖΕΤΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ; ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ κύριοι της ΕΠΣΕ; Θα τα πούμε στην Γ.Σ. και να είσαστε έτοιμοι να μας απαντήσετε. εφ όλης της ύλης (Διαιτησία, κακές διοργανώσεις κυπέλλου- μπαράζ Γ κατηγορίας -παιδικών πρωταθλημάτων , αγορά γραφείων , Παρατηρητές αγώνων κλπ) Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο γήπεδο.