Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν τον αγώνα που το 0-0 ήταν μία μαγική εικόνα στο γήπεδο της Τριάδας ανάμεσα στον τοπικό Παντριαδικό και το Καλοχώρι/Παντείχι.

Μετά από ένα “στείρο” πρώτο ημίχρονο όπου και οι δύο ομάδες φύλαγαν τα νώτα τους και οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά στις δύο εστίες είχαμε ένα δεύτερο ημίχρονο που ήταν χάρμα οφθαλμόν με πολλές φάσεις και συγκινήσεις .

Στο β’ ημίχρονο οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν σαν να έκαναν 11 μεταγραφές στο ρόστερ τους οι παίχτες με πάθος δύναμη προσπάθησαν για την νίκη και οι δύο μεχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Στο πεντάλεπτο 50′ με 55′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν τρεις φόρες την εστία του Παντριαδικού με το Σπύρο Οικονομίδη να σώζει τους γηπέδου και το δοκάρι άλλη μία σε σουτ των Καραμπά, Σαμπάνη , και Χρήστου Ζουρμπουλή.

Τα επόμενα είκοσι λεπτά και μεχρι το 79‘ ήταν όλα για τον Παντριαδικό που  έχασε τα άχαστα με μοιραίο των Δημήτρη Χασάνδρα αλλά και τον Μουτουσίδη που είτε αστοχούσαν από θέση εξαιρετικά πλεονεκτική, είτε τους σταματούσε ο εξαιρετικός Δρενάφτσης.

Στο 79′ ο Δημήτρης Χασάνδρας σούταρε έξω από την περιοχή η μπάλα συρτά κατέληξε στα δίχτυα του Δρενάφτση που έπεσε και δεν μπόρεσε να αποκρούσει, παράλληλα με την προσπάθεια του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων ο Ταψής έκανε τάκλιν από θέση οφ σάιντ χωρίς να βρει την μπάλα, ο 2ος βοηθός Σταυρος Ρουμπής και παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων το γκολ ακυρώθηκε και το 0-0 παρέμεινε.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ανήκει στο Καλοχώρι/Παντείχι που μετά το 83′ είχε την φάση του αγώνα όταν ο Σαμπανης βγήκε μόνος απέναντι από τον Οικονομίδης με το τερματοφύλακα του Παντριαδικού να τον “ΨΩΝΙΖΕΙ” στο τετ-α-τετ και να μπλοκάρει το σουτ.

Το 0-0 είναι ένα αποτέλεσμα που αφήνει γλυκόπικρη γεύση και στους δύο που θα μπορούσαν να έχουν πάρει το τρίποντο.

Η διαιτησία του Βασίλη Βελέτζα ήταν πολύ καλή σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα με πολυ δύναμη πάθος και μόνο μονομαχίες σώμα με σώμα, άριστος ο βοηθός Δαυίδ Πρίονας, διαμαρτυρηθηκαν οι γηπεδούχοι για το ακυρωθέν γκολ στον 2ο βοηθο Σταυρο Ρουμπη που είχε δίκιο τηρώντας τον κανόνα κατά γράμμα.

Παντριαδικός(Β.Τσιμιχόδημος):Οικονομίδης, Καραμπέτσος (85′ Τσούτσης), Ταψής, Γκρινιάρης, Τζάβρας, Νόνας, Γ. Χασάνδρας, Κατσίμπρας,  Τσιμιχόδημος (91′ Παπακωνσταντίνου), Μουτουσίδης, Δ. Χασάνδρας.

Καλοχώρι/Παντείχι(Γ.Φούρλης): Δρεναφτσής, Σαμαρτζής, Καραλής, Ισσαρης, Γάτσης (68′ Τουρχανάι), Π. Ζουρμπουλής, Β. Ζαχαριάδης (86′ Σακάλογλου), Δαμπάνης, Χρ. Ζουρμπουλής (93′ Χρ. Ζαχαριάδης), Καραμπάς, Σαμπάνης.