Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Σταυρός και Ελλήσποντος στην μεταξύ τους αναμέτρηση .

Ο τυπικά γηπεδούχος Σταυρός μετά τις αποχωρήσεις των Τσουτση και Ρεπετσα και την προσθήκη του Βαγγέλη Μολε είχε εξαιρετική απόδοση σε ένα απαιτητικό παιχνίδι ,χάνοντας αρκετές ευκαιρίες , ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες να καθαρίσει τον αγώνα.

Ο Ελλήσποντος από την άλλη , έχοντας σε καταπληκτική μέρα τον τερματοφύλακα του Ερμή Τόρα και με την προσθήκη του Ανέστη Πετράκη στο ροστερ του πηρέ έναν σημαντικό βαθμό και συνεχίζει .

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές ευκαιρίες με τον Σταυρό να ανοίγει το σκορ λίγο πριν τη λήξη του 45λεπτου .

Στην επανάληψη ο Ελλήσποντος ισοφαρίζει σε 1-1,με πέναλτι κόντρα στην ροή του αγώνα , όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα .

 

ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 28΄ωραία ατομική ενέργεια Τζαμιχα πασάρει στον Ντουμα με τον τελευταίο να μην τελειώνει την φάση .

45’ Γκοοολ για τον Σταυρό με τον Σπανό να εκμεταλλεύεται το ωραίο γέμισμα του Χασανδρα και με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα .

55’ Γκοοολ 1-1 για τον Ελλήσποντο με τον Κατσιμπρα να αναλαμβάνει την εκτέλεσηπέναλτι και να ισοφαρίζει για τους πρόσφυγες .

Στο 70΄ο Μουτουσίδης απέναντι από τον Τορα με τον τελευταίο να κάνε σπουδαία επέμβαση .

Ένα φάουλ από αριστερά , εκτελεί απευθείας ο Βογιατζής ο Τόρα εκτινάσσεται και στέλνει την μπάλα κόρνερ .

Στο 74΄ο Μολες κάνει την κάθετη στον Χατζηαντωνίου εκείνος σουτάρει πάνω στον Τόρα .

Στο 84΄ο Μολες περνά για τον Βογιατζή εκείνος σουτάρει αλλά και πάλι ο Τορα έχει την τελευταία λέξη .

Τελευταία ευκαιρία για τον Σταυρό να πάρει το παιχνίδι , ωραίος συνδυασμός των παιχτών βγάζουν τον Βογιατζή απέναντι από την εστία της Λαμψάκου με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα άουτ .

Τον αγώνα σφύριξε ο Διονύσης Δανιηλίδης με συνεργάτες τους Δαυίδ Πριόνα και Χάρη Αντωνίου.

Σταυρός ( Α. Βογιατζής):Καρκαλης, Βογιατζης, Χασανδρας, Ταψης, Σειτης, Χατζηαντωνιου, Χασαπιδης ( Σκριβανος Α. 62 ΄) ,Σπανος, Ντουμας, Μουτουσιδης(Μολες 72΄), Τζαμιχας(Γκίκας 82΄)

Ελλήσποντος (Γ.Κρόκος) : Τορα, Γεωργαντοπουλος, Γιγας, Πετρακης, Μποκαρης ( Τσουμαρης ’85), Μαλλιαρης, Νικολαου, Κατσιμπρας, Πανου, Γκικας, Ραζος(Καπουριτης46 Ντουρμας 93΄)

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ